Deze cursus is verlopen

CRM voor instructeurs

Crisis Resource Management (CRM) staat voor niet-technische vaardigheden zoals effectieve communicatie, samenwerking en leiderschap. Het trainen van deze vaardigheden is cruciaal bij het reduceren van risico’s en bevordert veilige zorg aan patiënten. Tijdens deze training laten we je kennis maken met CRM en hoe je dit kan gebruiken in je rol als instructeur. Er wordt geen gebruik gemaakt van video- en geluidsopname...

410
6 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 410
Opmerking :vrij van BTW. Inclusief lunch en certificaat.

Beroepen

Anesthesioloog
08 Nov 2018
07 Nov 2019
6 Punten
ABAN-C2
Arts klinische chemie
08 Nov 2018
07 Nov 2019
6 Punten
ABAN-C2
Arts nucleaire geneeskunde
08 Nov 2018
07 Nov 2019
6 Punten
ABAN-C2
Arts voor verstandelijk gehandicapten
08 Nov 2018
07 Nov 2019
6 Punten
ABC1
Artsen | Mondziekten en kaakchirurgie (kaakchirurg)
08 Nov 2018
07 Nov 2019
6 Punten
ABAN-C2

Competenties

Samenwerken 40 %
Kennis en wetenschap 60 %
Omschrijving

Omschrijving

Terug op je eigen locatie kan je scenario’s doorlopen die betrekking hebben op situaties die je zelf ontwikkelt en die betrekking hebben op de dagelijkse praktijk. Je bent als instructeur in dezelfde praktijkruimte aanwezig als waar de scenario’s plaatsvinden.

Inhoud training

  • Scenario onderwijs;
  • Feedback geven;
  • Kennis maken met CRM en de 15 principes;
  • Bespreken van technisch en niet-technische vaardigheden tijdens feedback op een scenario;
  • Tijdens de training wordt theorie afgewisseld met praktijk. Je wisselt als deelnemer tussen de rol van begeleider/ instructeur en de rol als cursist. Het zelf feedback ontvangen tijdens deze scenario’s geeft verdieping aan je instructeursschap.

Inleiding

Crisis Resource Management (CRM) staat voor niet-technische vaardigheden zoals effectieve communicatie, samenwerking en leiderschap. Het trainen van deze vaardigheden is cruciaal bij het reduceren van risico’s en bevordert veilige zorg aan patiënten. Tijdens deze training laten we je kennis maken met CRM en hoe je dit kan gebruiken in je rol als instructeur. Er wordt geen gebruik gemaakt van video- en geluidsopnamen. De training is gericht op scenario onderwijs waarbij je korte feedback geeft op CRM punten.

Leerdoelen

Aan het eind van de training ben je in staat om feedback te geven op niet-technische vaardigheden met behulp van de CRM principes.

METS Center

Het METS Center ontwikkelt en faciliteert opleidingen en trainingen om zorgprofessionals in staat te stellen de beste en meest veilige patiëntenzorg te leveren.
d.vanderpuil@metscenter.nl
0307551000
1, Rembrandtlaan, Bilthoven, Bilthoven, 3723BG