Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Cursus: Van werkdruk naar werkplezier

  Een collega klaagt over de werkdruk, is steeds vaker cynisch en antwoord met “dat heeft toch geen zin” op uw suggesties voor hulp. Ze gaat gebukt onder de toenemende werk- en regeldruk, vindt dat er niet naar haar geluisterd wordt en meldt zich steeds vaker ziek. De sfeer in het team neemt af en de druk neemt toe. Hoe kunt u deze collega en uw team verder helpen? 

  De werkdruk in de zorg is hoog en het risico op burn-out bovengemiddeld groot. Dit brengt grote risico’s mee voor de patiëntveiligheid. Echter komen we vaak pas in actie zodra een collega “uitvalt”. En dat is te laat. Het is belangrijk om werkdruk eerder én op teamniveau aan te pakken. In deze cursus leert u hoe u de oorzaken van stress aanpakt. Daarbij onderzoeken we juist ook de positieve werkaspecten om mensen meer weerbaar te maken tegen stress.

  Pak werkdruk in het team vroegtijdig aan en verleg de focus van werkdruk naar werkplezier!

  LET OP:

  Er zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar. Daarom werken we met accreditatie op aanvraag. Heeft u een verzoek voor accreditatie laat het dan weten via l.hennevelt@medilex.nl en wij nemen deze in behandeling. 

  place Utrecht
  add 17.0 punten
  euro_symbol € 1,095.00
  access_time 09:30 - 16:00

  * Prijs: € € 1.095,- voor drie dagen inclusief hand-outs, literatuur (boek Emotie management van George Smits), koffie/thee en lunch en exclusief BTW

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  15-05-2019 t/m 19-06-2019 09:30 - 16:00 Utrecht
  list

  Programma

  Jorg Damen, arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en adviseur verzorgt drie trainingsdagen die onderverdeeld zijn in:

  Dag 1: Onderscheid maken tussen feitelijke stress en ervaren stress  

  Dag 2: Groepsdynamiek bij stress – omdraaien van de neerwaartse spiraal

  Dag 3: Een positief actieplan – hoe krijgt u het team zélf in beweging?

  business

  Organisatie

  business Medilex BV
  mail_outline info@medilex.nl
  place De Dreef 2 3706 BR Zeist

  Medilex heeft meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van studiedagen, congressen, cursussen, opleidingen en incompany-trainingen op het gebied van zorg, welzijn, detentie en gemeenten. Door de onafhankelijke werkwijze van Medilex varieert het aanbod studiedagen van complexe beleidsmatige vraagstukken tot oplossingen voor de werkvloer.

  keyboard_arrow_up