Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • ADEPD Masterclass

  De cursus ADEPD masterclass is het logische vervolg op de e-learning module ADEPD awareness. De makers van deze cursus hebben naar aanleiding van vragen collega’s een masterclass ADEPD verzorgd en deze omgebouwd tot e-learning. De uitgangspunten hierbij zijn: Wat betekent ADEPD voor de waarneemsituatie? Herhaling van begrippen als Professionele Samenvatting en ICPC-code blijken noodzakelijk. Wat zijn de gevolgen van ADEPD voor twee veel gebruikte EPD’s in de regio (Promedico en Medicom). Ook ADEPD Masterclass is ontwikkeld met de huisartsendienst Twente-Oost en huisartsenpost Hengelo.


  Voor wie: 

  De cursus is gericht op medewerkers van huisartspraktijk en dokterspost, zoals de huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners en iedereen die een patiëntendossier in een van de twee genoemde EPD’s wil vormen.

  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 58.20

  gps_fixed

  Leerdoelen

  De cursus ADEPD masterclass heeft tot doel u te informeren over de gevolgen van ADEPD en met name episode gericht registreren (EGR)registreren bij twee veel gebruikte EPD’s.

  business

  Organisatie

  business The Competence Group
  phone 0302565625
  mail_outline info@huisartspraktijk.nl
  place Lorentzlaan 3 3401 MK IJsselstein

  eHuisartspraktijk biedt praktijkgerichte, geaccrediteerde nascholing in de vorm van e-learning en blended learning. Ideaal voor praktijkmedewerkers die optimale zorg willen combineren met actuele kennis.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up