• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Succesvol ondernemen als huisarts

  Welke ondernemerseigenschappen schuilen er in mij? Hoe kan ik die ontwikkelen? En hoe zet ik een efficiënt gevoerde praktijk op? In deze workshop krijgt u praktische handvatten aangereikt die u helpen een succesvol ondernemende huisarts te worden.

  add 5 punten
  euro_symbol € 310.00
  event 04-04-2019 tot 10-10-2019
  access_time 14:00 - 20:00

  € lhv Leden: 310 Niet-leden 595 AIOS 195

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  04-04-2019 14:00 - 20:00 Rotterdam
  10-10-2019 14:00 - 20:00 Zwolle
  description

  Omschrijving

  De huisarts als ondernemer. Roept dit een schrikbeeld bij u op? Dat is nergens voor nodig! Als huisarts kunt u namelijk ondernemer zijn met oog voor de menselijke maat. Uzelf als ondernemer én als huisarts vraagt misschien enig ‘omdenken’ van u, maar u zult zien dat het helemaal niet zo vreemd is als het op het eerste gezicht lijkt. Ga maar na: er wordt in de tegenwoordige huisartsenpraktijk heel wat geëist van u. U bent niet alleen arts, maar ook manager en ‘bedrijfsleider’ en wellicht kunt u dan ook wat hulp gebruiken bij het ontdekken van de ondernemer die vast en zeker ook in u schuilt.

  Heeft u behoefte aan praktische handvatten en concrete vaardigheden die u helpen een succesvol ondernemende huisarts te worden? Schrijf u dan in voor de workshop “Succesvol huisartsondernemerschap” .  gps_fixed

  Leerdoelen

  Leerdoelen

  De vragen die tijdens de workshop aan de orde komen:

  • Welke eigenschappen heb ik nodig als huisartsondernemer?
  • Welke ondernemerseigenschappen schuilen er in mij?
  • Hoe kan ik die eigenschappen ontwikkelen?
  • Hoe zit het met mijn drijfveren en mijn motivatie?
  • Hoe zet ik een efficiënt gevoerde praktijk op?

  Dit is slechts een kleine greep uit een groot aantal vragen dat beantwoord zal worden tijdens de workshop. Uiteraard passeren ook zaken de revue waar u zelf of uw collega’s mee rondlopen. De workshop is zeer praktijkgericht van opzet en de theoretische achtergronden worden op een concrete manier gepresenteerd. De workshop wordt verzorgd door Benno Diederiks, een deskundige als het gaat om verandermanagement en persoonlijk ondernemerschap.

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up