Deze cursus is verlopen

Epidemiologie: de essentie begrijpen en vertalen naar de praktijk

Wil je in deze tijd van Evidence Based Medicine,  een wetenschappelijk artikel beter begrijpen sneller duidelijk krijgen of je er wat mee moet of kunt in je eigen praktijk grip krijgen op cijfers en begrijpen hoe deze tot stand zijn gekomen en daarbij helder en logisch leren denken?  Gun jezelf dan een 3-daagse intensieve cursus op een heerlijke plek in Nederland (Zweeloo, provincie Drenthe) in een kleine groep van maximaal 10...

1250
24 Punten
Nascholing
Incompany

Prijzen

Regulier € 1250
Opmerking :prijs is voor de 3-daagse cursus op locatie in Zweeloo en is inclusief koffie/thee, 3x lunch, 2x diner en cursusmateriaal Indien elders of in-company: prijs op aanvraag.

Beroepen

Anesthesioloog
18 Apr 2018
17 Apr 2019
24 Punten
ABAN
Arts
18 Apr 2018
17 Apr 2019
24 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
18 Apr 2018
17 Apr 2019
24 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
18 Apr 2018
17 Apr 2019
24 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
18 Apr 2018
17 Apr 2019
24 Punten
ABAN

Competenties

Kennis en wetenschap 80 %
Maatschappelijk handelen en preventie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Wil je in deze tijd van Evidence Based Medicine, 

  • een wetenschappelijk artikel beter begrijpen
  • sneller duidelijk krijgen of je er wat mee moet of kunt in je eigen praktijk
  • grip krijgen op cijfers en begrijpen hoe deze tot stand zijn gekomen
  • en daarbij helder en logisch leren denken? 

Gun jezelf dan een 3-daagse intensieve cursus op een heerlijke plek in Nederland (Zweeloo, provincie Drenthe) in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

Je kunt vrijblijvend contact opnemen en de folder aanvragen. Een eerste stap naar beter begrip …

In-company training praktijk en theorie van epidemiologie

Cursussen epidemiologie kun je in het hele land op universiteiten en instituten volgen. Wat heeft STIP hieraan toe te voegen?

Bij STIP kun je de cursus helemaal op maat laten maken en afgestemd op de eigen doelgroep. Dat betekent dat alle voorbeelden en oefeningen betrekking hebben op het eigen vakgebied. Of dit nu de interne geneeskunde, de heelkunde, de sociale geneeskunde, de huisartsgeneeskunde, de revalidatie, het verpleeghuis, de fysiotherapie, de verloskunde, de tandheelkunde of welk (para)medisch beroep ook betreft. Hierdoor krijgen de verschillende termen direct meer betekenis voor de eigen praktijk. Ook kun je eventueel zelf kiezen hoelang de cursus duurt, op welke dagen en tijdstippen en waar deze gegeven wordt.

Aanbevelenswaardig is natuurlijk mijn eigen cursuslokatie in Zweeloo, op de "deel" met ruimte voor 6-10 personen. Zweeloo ligt in zuidoost Drenthe, 13 km ten westen van Emmen en is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Lunch en diner kunnen worden geregeld en nabij de cursuslokatie zijn veel overnachtingsmogelijkheden. Kiezen voor een meerdaagse aaneengesloten training betekent hier het nuttige met het aangename verenigen.

Leerdoelen


Stiphout Toepassing in Praktijk - STIP

info@stiptraining.nl
0611044955
5, Klooster, Zweeloo, 7851AH