Webinar AVG en informatiebeveiliging

Wat moet u als huisartsenpraktijk met de nieuwe privacywet AVG en wat komt er bij informatiebeveiliging kijken? De LHV organiseert op dinsdag 8 mei een webinar over deze actuele onderwerpen. Op deze pagina leest u wat er in deze online nascholing aan bod komt en hoe u zich kunt aanmelden. Klikt u op de 'inschrijven' als u zich online wilt aanmelden bij de LHV voor dit webinar.

35
1 Punten
Nascholing
Incompany

Prijzen

Regulier € 35
Opmerking :per I-deal

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
1 Punten
ABC1
Huisarts
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
1 Punten
ABC1

Competenties

Maatschappelijk handelen en preventie 60 %
Organisatie en financiering 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Vraagt u zich wel eens af: hoe lang mag en moet ik medische gegevens bewaren? Of: Wat moet ik doen als er gegevens per ongeluk bij onbevoegden terechtkomen? En: wat betekent de nieuwe privacywet AVG voor mij en mijn praktijk?

De LHV biedt al langer de workshop 'Organiseren van informatiebeveiliging aan', waarin deze thema’s aan bod komen. Door de hoge populariteit van deze cursus is de komende editie al volgeboekt. Om te zorgen dat we nog meer leden van dienst kunnen zijn, bieden we de cursus in verkorte versie aan als webinar.


Webinar

Het webinar is via internet live te volgen op dinsdag 8 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze online nascholing bespreken wij de belangrijkste veranderingen en vertellen wij hoe u kunt zorgen dat u op tijd de noodzakelijke acties hebt afgerond.

Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Deze vragen worden door de presentatoren tijdens de uitzending beantwoord of worden door onze moderatoren digitaal beantwoord. Deelname kost 35,- euro. Geaccrediteerd voor 1 punt.


Drs. Eugenie Verhaar is oprichter en eigenaar van Kwaliteit en ICT en vanaf 2003 actief als adviseur op het gebied van ICT, kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. In de afgelopen jaren ondersteunde ze met succes een groot aantal organisaties bij het invoeren van de NEN 7510 / ISO 27001.

Inleiding

Wat moet u als huisartsenpraktijk met de nieuwe privacywet AVG en wat komt er bij informatiebeveiliging kijken? De LHV organiseert op dinsdag 8 mei een webinar over deze actuele onderwerpen. Op deze pagina leest u wat er in deze online nascholing aan bod komt en hoe u zich kunt aanmelden.


Klikt u op de 'inschrijven' als u zich online wilt aanmelden bij de LHV voor dit webinar.

Programma

Het webinar is via internet live te volgen op dinsdag 8 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur.

Leerdoelen

Na afloop van het webinar weet u wat u moet doen om te voldoen aan privacywetgeving en hoe u dat kunt doen. De LHV heeft een aantal producten gemaakt om u te ondersteunen in de uitvoering. Ook die zullen aan bod komen.

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL