• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Webinar AVG en informatiebeveiliging

  Wat moet u als huisartsenpraktijk met de nieuwe privacywet AVG en wat komt er bij informatiebeveiliging kijken? De LHV organiseert op dinsdag 8 mei een webinar over deze actuele onderwerpen. Op deze pagina leest u wat er in deze online nascholing aan bod komt en hoe u zich kunt aanmelden.


  Klikt u op de 'inschrijven' als u zich online wilt aanmelden bij de LHV voor dit webinar.

  place Amsterdam
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 35.00
  access_time 19:30 - 20:30

  € per I-deal

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-05-2018 19:30 - 20:30 Amsterdam
  description

  Omschrijving

  Vraagt u zich wel eens af: hoe lang mag en moet ik medische gegevens bewaren? Of: Wat moet ik doen als er gegevens per ongeluk bij onbevoegden terechtkomen? En: wat betekent de nieuwe privacywet AVG voor mij en mijn praktijk?

  De LHV biedt al langer de workshop 'Organiseren van informatiebeveiliging aan', waarin deze thema‚Äôs aan bod komen. Door de hoge populariteit van deze cursus is de komende editie al volgeboekt. Om te zorgen dat we nog meer leden van dienst kunnen zijn, bieden we de cursus in verkorte versie aan als webinar.


  Webinar

  Het webinar is via internet live te volgen op dinsdag 8 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze online nascholing bespreken wij de belangrijkste veranderingen en vertellen wij hoe u kunt zorgen dat u op tijd de noodzakelijke acties hebt afgerond.

  Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Deze vragen worden door de presentatoren tijdens de uitzending beantwoord of worden door onze moderatoren digitaal beantwoord. Deelname kost 35,- euro. Geaccrediteerd voor 1 punt.


  Drs. Eugenie Verhaar is oprichter en eigenaar van Kwaliteit en ICT en vanaf 2003 actief als adviseur op het gebied van ICT, kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. In de afgelopen jaren ondersteunde ze met succes een groot aantal organisaties bij het invoeren van de NEN 7510 / ISO 27001.

  list

  Programma

  Het webinar is via internet live te volgen op dinsdag 8 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Na afloop van het webinar weet u wat u moet doen om te voldoen aan privacywetgeving en hoe u dat kunt doen. De LHV heeft een aantal producten gemaakt om u te ondersteunen in de uitvoering. Ook die zullen aan bod komen.

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up