• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Efficiënt vergaderen

  Eindeloos vergaderen, vergaderingen die te laat starten en vervolgens uitlopen. Het zijn allemaal welbekende problemen. Deze workshop biedt u tips om efficiënt vergaderen voor eens en altijd door te voeren in uw team, hagro of in een ander samenwerkingsverband. 


  Op aanvraag: in company

  Deze cursus kan op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 5 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

  place Wassenaar
  add 4.0 punten
  euro_symbol € 375.00
  access_time 17:30 - 21:30

  € AIOS tarief €110,- Prijs leden: € 185

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  10-04-2018 17:30 - 21:30 Wassenaar
  description

  Omschrijving

  Oplossingen voor ‘vergaderproblemen’ liggen niet altijd voor de hand, en een eenmaal ontstane vergadercultuur lijkt moeilijk te veranderen. Efficiënt vergaderen is echter wel te leren. Dankzij de combinatie van vergadertips en het uitvoerig behandelen van uw vragen, beschikt u na afloop over voldoende handvatten om vergaderingen voortaan soepel en snel te laten verlopen.


  Theo Bollerman begon in 1982 met zijn adviesbureau en richt zich sinds 1992 op de gezondheidszorg. Naast het geven van workshops en lezingen begeleidt hij veelvuldig besturen, hagro's en soortgelijke groepen bij beleidsontwikkeling en managementvraagstukken. 


  Lucie Douwes Dekker was tot 1995 huisarts maar zwichtte voor haar oude liefde: het opleiden. Zij houdt zich bezig met dezelfde thematiek als Theo Bollerman, maar is daarbij ook gespecialiseerd in de relatie tussen zorgverlener en patiënt.

  list

  Programma

  Na een korte inleiding en uiteenzetting van de doelen inventariseren we de praktijkvragen. De door u aangedragen vragen en problemen vormen, samen met tien onfeilbare vergadertips, de rode draad van de workshop. Als vergadertips komen onder meer aan de orde: werk met vergaderdoelstellingen, benut de methode van de voorleggen en dwing iedereen zich goed voor te bereiden.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • Kennismaken met hulpmiddelen en handvatten om het overleg te optimaliseren.
  • Optimaliseren van de voorbereiding- en agenderingstechnieken.
  • Structurerende technieken tijdens de vergadering onder de knie krijgen.
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up