Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Actueel thema reizigersgeneeskunde- en advisering

  Werk je als arts of verpleegkundige in de reizigersgeneeskunde? Dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van reizigersadvisering. Wil jij je kennis opfrissen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen voor herregistratie? Doe dan deze eendaagse module. Het onderwerp wordt in de loop van het jaar bekendgemaakt.

  add 6.0 punten
  euro_symbol € 295.00
  access_time 09:30 - 16:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  10-12-2018 09:30 - 16:30 Sneek
  11-12-2019 09:30 - 16:30 Utrecht
  description

  Omschrijving

  Deze module maakt deel uit van de bij- en nascholingscyclus voor reizigersgeneeskundig artsen en reizigersverpleegkundigen. Ze kunnen zowel apart als in combinatie worden gevolgd. Je kunt deze module ook volgen als bij- en nascholing. Tevens is hij incompany uit te voeren. Het onderwerp van deze eendaagse bij- en nascholingsmodule wordt in de loop van het jaar bekendgemaakt. Heb je suggesties of ideeën? Zou je je bijvoorbeeld willen verdiepen in een bepaald onderwerp? Of signaleer je een bepaalde trend in de reizigersgeneeskunde of –advisering en wil je daar meer over weten? Laat het ons dan weten! Je kunt suggesties via e-mail doorgeven aan drs Tamara van Keulen: t.vankeulen@nspoh.nl.

  We baseren het onderwijs van deze module op de landelijke protocollen reizigersadvisering van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Tijdens de module wisselen we presentaties, oefeningen en discussies met elkaar af. Casuïstiek uit de dagelijkse praktijk speelt hierbij een grote rol. Na afloop van de module ontvang je een bewijs van deelname.


  list

  Programma

  • Vaccinatie van de immuungecompromitteerde reiziger
  • Virale hemorragische koortsen en dengue, chikungunya en zika
  gps_fixed

  Leerdoelen

  • ben je bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen in de reizigersgeneeskunde.
  • heb je ervaringen uitgewisseld met vakgenoten.
  • kun je in je dagelijkse praktijk de reiziger adequaat en op maat adviseren.
  business

  Organisatie

  business NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health)
  mail_outline info@nspoh.nl
  place Churchilllaan 11, 10e etage 3527 GV Utrecht

  De NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. In het onderwijs komen de meest recente wetenschappelijke inzichten én praktijkinnovaties aan bod.

  keyboard_arrow_up