• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Authentiek presenteren

  Aantrekkelijk, boeiend, overtuigend en ontspannen presenteren. Op een manier die past bij u als (toekomstig) bestuurder en waarbij u de regie houdt. U leert het in deze tweedaagse training, met aandacht voor de voorbereiding, omgaan met weerstand en de inzet van audiovisuele middelen.

  place Utrecht
  add 12.0 punten
  euro_symbol € 1,600.00
  access_time 09:30 - 17:00

  € Cursus ook op aanvraag Prijs leden: € 850

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  06-11-2018 09:30 - 17:00 Utrecht
  27-11-2018 09:30 - 17:00 Utrecht
  26-03-2020 t/m 23-04-2020 09:30 - 17:00 Utrecht
  description

  Omschrijving

  In een training van twee dagen, met tussenruimte van een week, leert u authentiek te presenteren op geheel eigen wijze. Als (toekomstig) bestuurder treedt u regelmatig op voor kritisch publiek, dat u pittige vragen kan stellen. De training leert u op adequate wijze een doel- en publieksgerichte presentatie voor te bereiden, de regie te houden en relaxt om te gaan met weerstand en vragen. Ook is er aandacht voor de inzet van (audio)visuele middelen op een soepele manier.

  Deze cursus is ook beschikbaar op aanvraag (in company).


  Trainer:

  Wim van Hout is sinds tien jaar senior trainer/adviseur, accountmanager, innovator bij Boertiengroep/Boertien Vergouwen Overduin. Daarvoor werkte hij 18 jaar als senior trainer en adviseur bij NCATB Groep/Elsevier.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  - Authentiek presenteren, op een manier die bij bestuurders past en waarbij zij zich op hun gemak voelen: aantrekkelijk, boeiend, overtuigend en ontspannen.

  - Op adequate wijze een doel- en publieksgerichte presentatie voorbereiden.

  - Na afloop van een presentatie de regie houden en effectief en relaxt omgaan met weerstand en (vervelende) vragen.

  - Op een ondersteunende en soepele manier omgaan met PowerPoint en andere (audio)visuele middelen.

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up