• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Regie op verzuim

  Een actief verzuimbeleid is een must om uw praktijk gezond te houden op het gebied van arbeidsrendement en financiën. U leert hoe u het ziekteverzuim beheerst en verlaagt en de inzetbaarheid van uw medewerkers vergroot. Resultaat? U beperkt of voorkomt verzuimkosten.


  Ook op aanvraag: in company

  Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 6 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

  add 6.0 punten
  euro_symbol € 350.00
  access_time 09:30 - 17:30

  € LHV-leden 350 euro Niet-leden 750 euro Aios 300 euro

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  01-11-2017 09:30 - 17:30 Zwolle
  07-11-2017 09:30 - 17:30 Rotterdam
  07-12-2017 09:30 - 17:30 Amsterdam
  12-12-2017 09:30 - 17:30 Utrecht
  11-01-2018 09:30 - 17:30 Eindhoven
  27-02-2018 t/m 31-12-2018 12:00 - 18:00 Utrecht
  description

  Omschrijving

   Maak van uw verzuimdossier geen probleemdossier. Werkgevers en werknemers hebben steeds meer verantwoordelijkheden gekregen als het gaat om het beheersen van ziekteverzuim. Een verzuimende medewerker kost een werkgever handenvol geld en de nodige hoofdbrekens. Leer hoe u de verzuimkosten in uw praktijk in de hand houdt.


  Trainers:

  Peter Lijster is arbeids- en organisatiedeskundige. Hij gelooft in het zelfsturend vermogen van medewerkers, waarin zij de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werk, leven en loopbaan.

  Deborah Fortuyn is arbeids- en organisatiedeskundige. Haar drijfveer? Mensen en organisaties in beweging krijgen, op een haalbare, respectvolle en resultaatgerichte manier. Zodat werken beter wordt en leuk blijft.

  list

  Programma

  De cursus is actueel en praktijkgericht. U maakt kennis met mogelijkheden om het ziekteverzuim binnen uw praktijk te beheersen en te verlagen. Het blijkt namelijk in hoge mate te beïnvloeden. U leert om stap voor stap instrumenten in te zetten om het ziekteverzuim van uw medewerkers te verlagen en hun inzetbaarheid te vergroten. U begrijpt ook wanneer u welke deskundigen kunt inschakelen, zoals een arbeidsdeskundige, casemanager of bedrijfsarts.


  Na afloop kunt u uw medewerkers overtuigen dat een actief verzuimbeleid een must is om uw praktijk gezond te houden in termen van financiën en arbeidsrendement. In plaats van een lastig verzuimdossier voor u uit te schuiven, bent u in staat om vroegtijdig de regie te nemen op verzuim en duurzame inzetbaarheid.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • Inzicht in wet- en regelgeving rondom verzuim.
  • Oplossingsgerichte gespreksvaardigheden eigen maken op gebied van verzuim.
  • Mogelijkheden kennen om ziekteverzuim te beheersen en te verlagen.
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up