• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)

  Het uitvoeren van een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is wettelijk verplicht. Met dit arbo-instrument brengt u de veiligheidsrisico’s van uw medewerkers in kaart en kunt u eenvoudig de gevaren en risico’s evalueren en verwerken in een plan van aanpak. De RI&E is ook relevant voor het verkrijgen van praktijkaccreditatie. Maar hoe stelt u zelf een RI&E op? U leert het in deze workshop.


  Ook op aanvraag: in company

  Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 5 personen.

  add 3.0 punten
  euro_symbol € 225.00
  access_time 16:00 - 20:00

  € Leden € 225,- / Niet-leden € 500,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  17-05-2018 16:00 - 20:00 Utrecht
  02-10-2018 16:00 - 20:00 Deventer
  04-07-2019 16:00 - 20:00 Utrecht
  23-01-2020 16:00 - 20:00 Utrecht
  18-06-2020 16:00 - 20:00 Utrecht
  description

  Omschrijving

  In de workshop stelt u, samen met een deskundige, een RI&E op voor uw eigen praktijk. Het onderzoek kunt u zelf online uitvoeren met de digitale RI&E van de SSFH. De digitale arbocatalogus biedt vervolgens inzicht in mogelijke oplossingen. Na afloop van de workshop beschikt u niet alleen over een kant-en-klare RI&E, maar ook over de benodigde kennis op arbogebied. 


  De door de LHV ontwikkelde ‘RI&E Huisartsenpraktijk’ is overgenomen door de SSFH. De reden hiervan is één RI&E voor alle organisaties binnen de branche. De SSFH heeft het beheer overgenomen en beheert deze in samenhang met de Arbocatalogus Huisartsenzorg. De RI&E is compleet vernieuwd en dat heeft niet alleen invloed op de opmaak. Er zijn ook diverse opties bijgekomen. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere gebruikers aanmaken om van dezelfde RI&E gebruik te maken en maatregelverantwoordelijken aanwijzen. Daarnaast zijn er in de vragenlijst koppelingen die verwijzen naar de nieuwe arbocatalogus.


  Voor het invullen van de RI&E verandert er voor u als LHV lid niet veel, wanneer u ingelogd bent op de website van de LHV kunt u in de bovenste balk 'applicaties' aanklikken en vervolgens kiezen voor RI&E. U kunt samen met uw assistente deelnemen aan deze cursus. Belangrijk is dat u een laptop en uw inlogcode meeneemt!  

  gps_fixed

  Leerdoelen

  U heeft inzicht in oplossingen op arbogebied.

  U beschikt over een ingevulde RI&E.

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up