Deze cursus is verlopen

Essentieel onderhandelen

Onderhandelen doet u elke dag, zowel met externe organisaties als met collega’s en patiënten. Maar hoe goed onderhandelt u? In deze workshop krijgt u de sleutels om uw onderhandelingen succesvoller te maken en slimmer te worden in het behalen van uw doelen. Ook op aanvraag: in company Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling...

550
6 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 550
Opmerking :LHV-leden 290 euro Niet-leden 550 euro Aios 185 euro
Kortingen
€ 260
Alleen voor leden

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
6 Punten
ABC1
Huisarts
6 Punten
ABC1
Physician Assistant
6 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
6 Punten
ABC1

Competenties

Communicatie 20 %
Organisatie en financiering 80 %
Omschrijving

Omschrijving

U leert elke onderhandeling om te buigen naar een interactie die kansen creëert op basis van een win-win situatie. U krijgt tips om hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont u de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenwekkende relaties. Leerdoelen: Leren beïnvloeden van het onderhandelingsklimaat en machtsverhoudingen doorgronden. Leren omgaan met impasses en manipulaties. Herkennen van persoonlijke onderhandelingsstijlen.


Trainer:

Benno Diederiks is niet in één woord te vangen: hij is zelfstandig gedragsdeskundige, maar ook veranderaar, mediator, trainer, coach en communicator. Hij is te typeren als pragmatisch, voortvarend, positief en scherpzinnig. Een mens met een mediterraan hart die Rotterdamse nuchterheid combineert met Brabantse gemoedelijkheid. Volgens Diederiks is balans tussen ratio en emotie belangrijk bij het in kaart brengen van context, draagvlak en haalbaarheid.

Inleiding

Onderhandelen doet u elke dag, zowel met externe organisaties als met collega’s en patiënten. Maar hoe goed onderhandelt u? In deze workshop krijgt u de sleutels om uw onderhandelingen succesvoller te maken en slimmer te worden in het behalen van uw doelen.


Ook op aanvraag: in company

Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 6 personen.

Leerdoelen

  • Leren beïnvloeden van het onderhandelingsklimaat en machtsverhoudingen doorgronden
  • Leren omgaan met impasses en manipulaties
  • Herkennen van persoonlijke onderhandelingsstijlen


Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL