Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Essentieel onderhandelen

  Onderhandelen doet u elke dag, zowel met externe organisaties als met collega’s en patiënten. Maar hoe goed onderhandelt u? In deze workshop krijgt u de sleutels om uw onderhandelingen succesvoller te maken en slimmer te worden in het behalen van uw doelen.


  Ook op aanvraag: in company

  Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 6 personen.

  add 6.0 punten
  euro_symbol € 550.00
  access_time 14:00 - 21:00

  € LHV-leden 290 euro Niet-leden 550 euro Aios 185 euro Prijs leden: € 290

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  22-03-2018 14:00 - 21:00 Utrecht
  01-11-2018 14:00 - 21:00 Breda
  17-01-2019 14:00 - 21:00 Utrecht
  12-11-2019 14:00 - 21:00 Hoofddorp
  description

  Omschrijving

  U leert elke onderhandeling om te buigen naar een interactie die kansen creëert op basis van een win-win situatie. U krijgt tips om hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont u de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenwekkende relaties. Leerdoelen: Leren beïnvloeden van het onderhandelingsklimaat en machtsverhoudingen doorgronden. Leren omgaan met impasses en manipulaties. Herkennen van persoonlijke onderhandelingsstijlen.


  Trainer:

  Benno Diederiks is niet in één woord te vangen: hij is zelfstandig gedragsdeskundige, maar ook veranderaar, mediator, trainer, coach en communicator. Hij is te typeren als pragmatisch, voortvarend, positief en scherpzinnig. Een mens met een mediterraan hart die Rotterdamse nuchterheid combineert met Brabantse gemoedelijkheid. Volgens Diederiks is balans tussen ratio en emotie belangrijk bij het in kaart brengen van context, draagvlak en haalbaarheid.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • Leren beïnvloeden van het onderhandelingsklimaat en machtsverhoudingen doorgronden
  • Leren omgaan met impasses en manipulaties
  • Herkennen van persoonlijke onderhandelingsstijlen


  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up