• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Uw patiënten- en financiële administratie op orde-Module 2 2018

  Meer overzicht in de patiënten- en financiële administratie, efficiënter werken én een hoger rendement. In de eerste workshop legde u de basis voor een veranderproces in uw praktijk. In deze vervolgworkshop gaat u praktisch aan de slag.

  add 6 punten
  euro_symbol € 565.00
  event 23-01-2018 tot 14-11-2019
  access_time 08:30 - 16:00

  € LHV-leden € 295 Niet-leden € 565 Aios € 195 Prijs leden: € 295

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  23-01-2018 08:30 - 16:00 Dokkum
  15-05-2018 14:00 - 21:00 Eindhoven
  13-11-2018 14:00 - 21:00 Assen
  16-05-2019 14:00 - 21:30 Hoofddorp
  14-11-2019 14:00 - 21:30 Apeldoorn
  description

  Omschrijving

  Met deze nascholing gaat u meer uit uw bedrijfsvoering halen. Er wordt veel van uw praktijk verwacht als het gaat om niet-zorggerelateerde taken zoals declaraties en de bijbehorende patiëntenadministratie. Taken zijn vaak opgesplitst waardoor het kan ontbreken aan een goed overzicht. Ook is een behoorlijke hoeveelheid kennis en vaardigheden nodig om de verschillende softwareprogramma’s goed te kunnen gebruiken. De ervaring leert dat zelfs huisartsenpraktijken die goed lijken te draaien soms veel inkomsten mislopen.Tijdens de nascholing krijgt u inzicht, tips en tools bij de dagelijks terugkerende werkprocessen en administratie in uw praktijk. Inhoud: Deze nascholing bestaat uit twee modules die apart kunnen worden ingeschreven. Om voor module 2 te kunnen inschrijven is het wel nodig dat u eerst module 1 gevolgd hebt. Module 2: Voor het volgen van deze module moet u eerst module 1 gevolgd hebben.Tijdens deze module gaan we aan de slag met de praktische uitwerking van de thema’s patiëntmutaties en verwerking declaraties. Zaken als patiëntmutaties, ION, COV, VECOZO en retourinformatie brengen we in deze module samen. U gaat thema’s als patiëntmutaties en de verwerking van declaraties praktisch uitwerken. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt voor werkprocedures en voor een transparante financiële administratie (onder meer de afhandeling van retourinformatie bij declaratie-afwijzingen). Uiteraard komen ook uw vragen en die van uw medecursisten aan bod. Bij module II is het ten zeerste aan te raden dat de verantwoordelijk huisarts aanwezig is samen met assistente(s) en (indien van toepassing) de praktijkmanager. Bij een grotere aanwezigheid van medewerkers is er al meteen een veel groter draagvlak. Als u module I heeft gevolgd en belangstelling heeft voor module II maarniet op de geplande data aanwezig kan zijn, meld dit dan aan academie@lhv.nl (link stuurt een e-mail) Lees ook het artikel uit De Dokter: Praktijken laten soms omzet liggen Let op: u kunt zich alleen inschrijven voor module ll als u module l hebt afgerond. Indien gewenst is het ook mogelijk individuele ondersteuning met de trainer af te spreken. Als LHV-lid krijgt u korting op het uurtarief. U kunt hiervoor contact opnemen met de LHV Academie 030-2823758. De cursus wordt gegeven door Betty Bosman. Neem al uw vragen mee!
  gps_fixed

  Leerdoelen

  - U krijgt handvatten voor verbetering van werkprocessen in de praktijk. - U krijgt handvatten voor een efficiënte en effectieve financiële administratie.
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline m.rustemeijer@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up