Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Leidse Melanoomdag 2019

  Het LUMC is een landelijk expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van het primair (familiair) huid, mucosaal- en oogmelanoom. Tevens is het een centrum voor de behandeling van patiënten met gemetastaseerde huid- en oogmelanoom. Het symposium levert u kennis op over de herkenning en behandeling van vroege en late stadia van huid, mucosaal- en melanoom in oogheelkundig gebied, alsmede over nieuwe ontwikkelingen en trials.

  Verder wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van preventie en diagnostiek van huid- en oogmelanomen.

  Het symposium is bedoeld voor huisartsen en voor alle bij de melanoomzorg betrokken professionals (verwijzend medisch specialisten, physician assistants en verpleegkundig specialisten).

  Wij hopen u allen te mogen begroeten op 23 mei 2019.

  place Leiden
  add 4.0 punten
  euro_symbol € 75.00
  access_time 10:15 - 16:00

  € Korting voor AIOS - physician assistants en verpleegkundig specialisten -€25,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  12-05-2016 10:15 - 16:00 Leiden
  23-05-2019 09:30 - 16:00 Leiden
  business

  Organisatie

  business Boerhaave Nascholing
  mail_outline boerhaavenascholing@lumc.nl
  place Hippocratespad 21 2333 ZD LEIDEN

  Boerhaave Nascholing is er voor medisch- en zorgprofessionals die altijd doorgaan met leren. Als onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bieden wij kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing aan. De leerstof uit onze cursussen kunt u als huisarts of medisch specialist direct in de praktijk toepassen.

  keyboard_arrow_up