This course is expired

Acute Wondzorg

doktersassistentbrandwondenhuidouderenzorgsnijwondenvalpartijen

Tijdens deze cursus leer je wat te doen en met welke materialen. Ook bespreken we, bij welke discipline je aan het beste adres bent in welke situatie. Je zal kennismaken met nieuwe producten en wondzorgmaterialen welke zeker niet mogen ontbreken bij de juiste zorgverlening. Zowel voor de juiste behandeling al ook voor preventie!

149
4-5 Points
Nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 149

Professions

Doktersassistent
4 Points
CADD
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
5 Points
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
5 Points
V&VN
Triagist
4 Points
CADD
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
5 Points
V&VN
Description

Of je veel of weinig te maken hebt met acute wondzorg hangt erg af van jouw discipline en jouw doelgroep patiënten.


Stel je werkt als doktersassistente, dan wordt je meer geconfronteerd met brand- en snijwonden en zeker ook met valpartijen of gevolgen van huis-, tuin- en keukenongelukken. Ben jij een zorgprofessional in de ouderenzorg dan zal je met regelmaat een ontvelde huid als “Skin Tear” tegenkomen en daarnaast zijn krab- en bijtwonden ook zo maar mogelijk.


Tijdens deze cursus leer je wat te doen en met welke materialen. Ook bespreken we, bij welke discipline je aan het beste adres bent in welke situatie.


Je zal kennismaken met nieuwe producten en wondzorgmaterialen welke zeker niet mogen ontbreken bij de juiste zorgverlening. Zowel voor de juiste behandeling al ook voor preventie!

Ontplooi

Ontplooi helpt mensen hun talenten te ontwikkelen door gebruik te maken van de gaven die mensen hebben. Dit wordt gerealiseerd door het aanbieden van trainingen, workshops, scholing, e-learnings en coaching on the job. Ontplooi zal zich bezig gaan houden met het ontplooien van scholingen voor diverse beroepsgroepen op het gebied van medisch handelen. Voorbeelden hiervan zijn, wondzorg, zwachtelen, enkel arm index metingen, ehbo, reanimatie en andere aanverwante medische handelingen.
ontplooi@live.nl
0627885920
10, Eeuwenweg, Almere, 1335CR