Deze cursus is verlopen

ONLINE: Startcursus Insulinetherapie in de 1e lijn

Startcursusinsulinetherapieinsuline

Het belangrijkste leerdoel van de Startcursus Insulinetherapie in de 1e lijn is huisartsen en praktijkondersteuners voldoende basis te geven om insulinetherapie in de eerste lijn te begeleiden.

250
8 Punten
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Regulier € 250
Inclusief : studiemateriaal

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
8 Punten
ABC1
Huisarts
8 Punten
ABC1
Physician Assistant
8 Punten
ABC1
Praktijkondersteuner Huisarts - kind en jeugd (POH-GGZ Kind & Jeugd)
8 Punten
NVvPO
Praktijkondersteuner Huisarts - Somatiek (POH-S)
8 Punten
NVvPO

Programma

03-11-2022 - 15-12-2022

Omschrijving

Het belangrijkste leerdoel van de Startcursus Insulinetherapie in de 1e lijn is huisartsen en praktijkondersteuners voldoende basis te geven om insulinetherapie in de eerste lijn te begeleiden. Nadat je deze cursus gevolgd heeft, ben je in staat zelf patiënten in te stellen op insuline en patiënten die al op insuline staan te begeleiden.


De scholing wordt online gegeven. Je ontvangt digitaal de hand-out en het boek ‘insulinetherapie in de eerste lijn’ wordt per post verstuurd. Na de tweede dag krijg je een huiswerkopdracht die tijdens module 3 wordt besproken. 

Dokter Drenthe

Dokter Drenthe is de regio-organisatie voor Drentse huisartsen, voorheen bekend als Huisartsenzorg Drenthe (HZD). We zijn de overkoepelende en ondersteunende organisatie voor de Centrale Huisartsendienst Drenthe (CHD: 4 spoedposten), de ketenzorg en de dagpraktijken. Met 150 collega's werken we samen om de huisartsenzorg in Drenthe 24/7 te organiseren.
scholing@dokterdrenthe.nl
0880504000
44, Stationsstraat, Assen, 9401KX