This course is expired

Jaarlijks Congres - Slaapproblemen bij jonge kinderen - editie 2022

slaapproblemenkinderenprofessionelediëtistinvloed

De sprekers geven handvatten aan professionals om met problemen rond het slapen van verschillende aard om te gaan. Maar ook om ouders te helpen slaapproblemen waar mogelijk te voorkómen. Juist daarom is het zinvol om op maat hiermee aan de slag te gaan.

295
0-7 Points
Congres
Physical course - single

Prices

Regular € 295
Includes : Koffie, thee en lunch.

Professions

Arts beleid en advies KNMG
Date unknown
5 Points
ABSG
Arts indicatie en advies KNMG
Date unknown
5 Points
ABSG
Arts infectiebestrijding KNMG
Date unknown
5 Points
ABSG
Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde KNMG
Date unknown
5 Points
ABSG
Arts maatschappij en gezondheid
Date unknown
5 Points
ABSG
Description

Jonge kinderen en slaapproblemen. 

Deze combinatie komt veelvuldig voor. Dit vormt zowel voor ouders als voor professionals een uitdaging. Ouders willen niets liever dan dat hun kind lekker doorslaapt en het geeft hen stress en ondermijnt hun zelfvertrouwen wanneer dit om welke reden dan ook, niet lukt. Het jaarlijks congres ‘Slaapproblemen bij jonge kinderen’ krijgt telkens weer een hoge waardering van de deelnemers. De sprekers geven handvatten aan professionals om met problemen rond het slapen van verschillende aard om te gaan. Maar ook om ouders te helpen slaapproblemen waar mogelijk te voorkómen. Juist daarom is het zinvol om op maat hiermee aan de slag te gaan. 


Je hebt vanaf 1 juni 2022 precies 30 dagen de tijd om de videopresentaties van de gemiste deelsessies on demand te volgen. Dit betreft een verplicht onderdeel om in aanmerking te komen voor het bewijs van deelname en het bijschrijven van de toegekende accreditatiepunten. De inloggegevens worden meteen na afloop van het congres per e-mail doorgestuurd.

Euregionaal Congresburo

Aanbieder van studiedagen, symposia, congressen, cursussen, workshops en trainingen op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs.
info@congresburo.com
0432057962
2, De Mandel, A, Maastricht, 6227CS