Deze cursus is verlopen

GHB: Verslaving en behandeling | Webinar

GHBverslavingverslavingenverslavingszorgverslavingsproblemenbehandeling

In deze webinar bespreekt Harmen Beurmanjer de laatste stand van zaken rond het middel GHB op het gebied van: gebruik, schadelijkheid, bejegening en behandeling. Tijdens de webinar is er ruimte voor je vragen.

99
1.5-2 Punten
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Regulier € 99

Beroepen

Jeugdzorgwerker
1.5 Punten
SKJ
Orthopedagoog-generalist
1.5 Punten
SKJ
Pedagoog
1.5 Punten
SKJ
Physician Assistant
2 Punten
VVGN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
2 Punten
VSR

Programma

Omschrijving

Incidenten door GHB-gebruik duiken regelmatig op in de media. De groep afhankelijke gebruikers kenmerkt zich door een complexe problematiek en snelle terugval. Dit vraagt veel kennis en inzet van jou als hulpverlener. In deze webinar bespreekt Harmen Beurmanjer de laatste stand van zaken rond het middel GHB op het gebied van: gebruik, schadelijkheid, bejegening en behandeling. Tijdens de webinar is er ruimte voor je vragen.


 


Harmen Beurmanjer is werkzaam bij Novadic-Kentron als senior onderzoeker. Daarnaast is hij als hoofddocent Verslaving verbonden aan het RCSW en RINO Zuid voor de opleidingen tot GZ-psycholoog en klinisch psycholoog. Hij is expert op het gebied van GHB problematiek en de behandeling hiervan. Naast zijn promotie op het gebied van terugvalmanagement bij mensen met GHB verslaving is hij auteur van diverse andere studies en richtlijnen op dit gebied. Harmen geeft regelmatig lezingen en onderwijs aan verschillende beroepsgroepen. Zo is hij spreker op de studiedagen Drugs | NPS van het Leids Congres Bureau.


 


 

Leids Congres Bureau B.V.

info@leidscongresbureau.nl
0715148203
144, Lammenschansweg, D, Leiden, 2321JX