Deze cursus is verlopen

PICC lijn zorg, Tracheacanule zorg, Zuurstoftherapie

PICC lijnlijninfuusinfuus toedieneninfuus verzorgentracheacanulecanuleluchtpijpzuurstof toedienenzuurstoflucht toedienen

Tijdens deze training leer je hoe je een PICC lijn- en een tracheostoma verzorgt. Daarnaast leer je ook hoe je O2 therapie aansluit, met de bijbehorende theorie en praktijk.

157.3
5 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 157.3

Beroepen

Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
5 Punten
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
5 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
5 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist chronische zorg bij som. aandoeningen
5 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist geestelijke gezondheidszorg
5 Punten
V&VN
Omschrijving

Tijdens deze geaccrediteerde, fysieke les, wordt zeer uitgebreid de zorg rondom een PICC lijn zorg, tracheacanule zorg en zuurstoftherapie toegelicht.


Bij elk onderwerp wordt er ingegaan op de anatomie, fysiologie, verzorging en hierbij behorende aandachtspunten. Tevens wordt er veel met praktijkvoorbeelden gewerkt door de trainer. Het is een interactieve training, waarbij er regelmatig vragen gesteld zullen worden aan de deelnemers. Tevens krijgen de deelnemers de gelegenheid om tussendoor ook vragen te stellen.


De deelnemers krijgen eerst een powerpoint presentatie, een uitgebreide hand-out die ze ook mee naar huis mogen nemen. Tot slot worden de handelingen geoefend en afgetoetst in het skillslab.


De les wordt gegeven door een zeer ervaren trainer en verpleegkundige. Onze trainer heeft 2 jaar verpleegtechnische vaardigheden gegeven aan de hogeschool van Rotterdam en bij Zadkine. Daarnaast was hij aandachtsvelder in de commissie voorbehouden handelingen van het Erasmus MC in Rotterdam. Tevens heeft hij ook ervaring als praktijktrainer verpleegkundige verkorte route bij Scholingsinstituut Nederland en ook bij Zorgcollege. Hij is klinisch zeer goed onderbouwd en werkt ook nog als coach voor net gediplomeerde collega's.

Zorgscholing

info@zorgscholing.nl
0855607302
29, Raadhuislaan, Oss, 5341GL