Deze cursus is verlopen

Theoretisch technische hoofdcursus systeemtherapie, inclusief 12 uur wetenschap

Onderdeel van de opleiding systeemtherapie
systeemveranderingniveausysteemtherapie

Als systeemtherapeut beschik je over verschillende ingangen om te werken met individuen, paren, gezinnen en grotere systemen. In deze cursus ontdek je via de theorieën en praktijksituaties van de systeembenadering de cognities, ervaringen, emoties en gedragingen van de leden van het systeem en van jezelf. Je leert te bekijken op welk niveau van het systeem verandering in gang te zetten is en hoe je daarmee de basis legt voor een strategie voor verandering. Deze cursus is met een 8,4 beoordeeld.

7th Sep 2023
14:00 - 21:00
5625
0-963 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 5625
Inclusief : digitale literatuur en warme maaltijd
Exclusief : boeken (circa € 320)

Datum en locatie

07 Sep 2023
14:00
04 Jul 2024
21:00
Utrecht Utrecht Oudenoord, 6

Beroepen

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
352 Punten
Registerpl
Cliëntondersteuner
352 Punten
Registerpl
Gezinshuisouder
352 Punten
Registerpl
Gezondheidszorgpsycholoog
963 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
963 Punten
FGzPt
Omschrijving

Door met meerdere ideeën naar problemen en oplossingen te kijken, worden cliënt, extra-therapeutische en cliënt-therapeut relatiefactoren (die 70% van het succes van therapieën bepalen) zoveel mogelijk benut.

Deze cursus is onderdeel van de postmaster opleiding tot systeemtherapeut en kan los gevolgd worden. Lees meer over de gehele opleiding.

VVP-leden krijgen 10% korting. Activeer op het inschrijfformulier de kortingscode VVP en vermeld je VVP-lidmaatschapsnummer in het opmerkingenveld.

Klassikale lessen

Deze scholingsactiviteit vindt klassikaal plaats. We rekenen op je fysieke aanwezigheid.

Wat leer je?

Je raakt middels de verschillende theorieën en praktijksituaties van de systeembenadering zodanig vertrouwd met de cognities, ervaringen, emoties en gedragingen van de leden van het systeem en van jezelf, dat je op een zelfstandige wijze kunt functioneren als systeemtherapeut die kan werken met individuen, relaties, gezinnen en de relatie tussen systemen en grotere systemen. Je dient de mogelijkheid te hebben om tijdens de cursus systemen te kunnen zien.

RINO Groep Utrecht

infodesk@rinogroep.nl
0302308450
6, Oudenoord, Utrecht, 3511BS