This course is expired

Geweldloze communicatie: empathie en innerlijke helderheid (Basis 2)

geweldloze communicatieempathiecommunicatiecommunicereninnerlijke helderheid

Deze intensieve tweedaagse verdiepingstraining wordt gegeven door Yvonne Jeucken, huisarts en internationaal gecertificeerd trainer geweldloze communicatie.

520 - 595
In Request
Online
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prices

Variable € 520 - 595

Professions

Anesthesioloog
Accreditation in request
ABAN
Arts
Accreditation in request
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in request
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in request
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in request
ABAN
Description

Empathie geeft ruimte, vertrouwen en efficiëntie in samenwerking. In de praktijk is het echter niet zo eenvoudig. Luisteren zonder oordeel en agenda is moeilijk omdat we getraind zijn om te oordelen, onderzoeken en oplossen. Oordelen en agenda’s in je gedachten zijn non-verbaal goed zichtbaar en beïnvloeden de kwaliteit van het gesprek sterk. Hoe kun je dan empathisch luisteren naar de ander?


Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

​Het Wenckebach Instituut is onderdeel van het UMCG en richt zich op de ontwikkeling en opleiding van professionals in de zorg. Het Wenckebach Instituut bestaat uit: Postgraduate School of Medicine School of Nursing & Health Expertisecentrum Communicatie, Leiderschap, Assessment en Samenwerking Wenckebach Skill Center UMCG Innovatiepoli: eerste hulp bij innovatie! Het Wenckebach Instituut werkt ook voor andere zorginstellingen in Noord- en Oost-Nederland en in specifieke gevallen ook voor landelijke en internationale opdrachtgevers. Veel gebeurt ’op maat’, in nauw overleg met opdrachtgevers.
paog@umcg.nl
0503611402
1, Hanzeplein, Groningen, 9713 GZ