e-Xpert: Kindermishandeling

kinderenkindermishandeling

De module Kindermishandeling behandelt de vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling, de prevalentie, de risicofactoren en de beschermende factoren.

44.95
2-3 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 44.95
Note :incl. btw

Professions

Anesthesioloog
2 Points
ABAN
Arts
2 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
2 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
2 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
2 Points
ABAN

Skills

Medische handelen 60 %
Maatschappelijk handelen en preventie 40 %
Description

Productomschrijving:

Zorgverleners zijn verplicht gebruik te maken van een meldcode bij het signaleren

van kindermishandeling. In deze module worden verschillende vormen van

kindermishandeling besproken en krijg je informatie over de prevalentie en risico - en beschermende factoren. Ook wordt uitgelegd hoe je kindermishandeling kan

herkennen.


ExpertCollege BV

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.
info@expertcollege.com
0205453380
1, Gondel, Amstelveen, 1186 MJ