Deze cursus is verlopen

Laboratoriumdiagnostiek bij vage klachten en gewrichtsklachten

laboratoriumdiagnostiekvage klachtengewrichtsklachtenklachten

In deze nascholing richten we ons op het probleemgericht en zinvol aanvragen van laboratoriumdiagnostiek bij vage klachten en bij gewrichtsklachten.

75
2 Punten
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Regulier € 75

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
2 Punten
ABC1
Huisarts
2 Punten
ABC1
Physician Assistant
2 Punten
ABC1, NAPA
Specialist ouderengeneeskunde
2 Punten
ABC1
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
2 Punten
VSR
Omschrijving

In deze nascholing richten we ons op het probleemgericht en zinvol aanvragen van laboratoriumdiagnostiek bij vage klachten en bij gewrichtsklachten. Hoe kunt u het screenend bloedonderzoek rationaal en beperkt houden om relatief veelvoorkomende diagnosen op te sporen of uit te sluiten? De kans op een fout-positieve uitslag van een bepaling neemt bij elke extra bepaling toe.


Welke bepalingen zijn nodig en welke hebben slechts een beperkte waarde? Wat vraagt u aan, en waarom? En hoe interpreteert u de uitslag? We leggen de focus op de zin en onzin van de verschillende mogelijkheden en de interpretatie van laboratoriumdiagnostiek bij deze klachten.

Stichting Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg

Onze naam zegt het al, wij staan voor kwaliteit. Wij willen goede zorg voor patiënten, zorg die toegankelijk is en betaalbaar blijft. Zorg door deskundige professionals die de patiënt écht centraal zetten. Dat is onze maatschappelijke ambitie.
info@stichtingkoh.nl
0402310620
100, Tilburgseweg-West, Eindhoven, 5652NP