Deze cursus is verlopen

ReAttach Specialisatie

hechtingtherapeutische techniekpsychische klachtenorthopedagogische interventieReAttach

Gediplomeerde ReAttach therapeuten kunnen zich bij ReAttach Academy specialiseren in het werken met cliënten met complexe ontwikkelingsvragen zoals autisme, neurorevalidatie, VG-sector lage niveaus en psychogeriatrie.

495
6-8 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 495
Inclusief : lunch, opleidingsmaterialen en certificaat van deelname.

Beroepen

Ergotherapeut
8 Punten
EN
Gezondheidszorgpsycholoog
6 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
6 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
6 Punten
FGzPt
Jeugdzorgwerker
6 Punten
SKJ
Omschrijving

ReAttach is een trans-diagnostische interventie voor kinderen en volwassenen met psychische klachten. Na het volgen van de basisopleiding kunt u deze specialisatie module volgen.

U vergroot uw inzicht in de trans-diagnostische processen die een rol spelen bij kinderen en volwassenen met psychische klachten en leert de vertaalslag te maken naar de uitvoering van het ReAttach protocol.

U bestudeert zelfstandig een aantal pagina's uit het proefschrift "ReAttach a trans-diagnostic intervention for adults and children?" (Pag. 9 tot 26). Deze theorie wordt verder uitgediept tijdens de opleiding. Aan het eind van de opleiding krijgt u een theoretische toets.

U leert de ReAttach C.A.T. (Computer Adaptive Tool) te gebruiken als assessment tool om "the individual state of mind" in kaart te brengen.

Aan de hand van de C.A.T. scores en de bijbehorende manual leert u tailored ReAttach sessies voor te bereiden, bij individuen met complexe problematiek. 

Daarnaast leert u de C.A.T. systemisch toe te passen.

Stichting ReAttach Academy

Stichting ReAttach Therapy International is een in Nederland opgerichte non-profit organisatie die de registratie en kwaliteit borgt van de gedragswetenschappers en paramedici die werkzaam zijn met de ReAttach interventie
paula@reattachacademy.nl
497841038
1, Torenstraat, A, Hoogeloon, 5528AT