Deze cursus is verlopen

Positieve gezondheid

positieve gezondheidmentaal welbevindendagelijks functionerenzingevingkwaliteit van levenmachteld huberhuber

Leden van de KNOV, die gemotiveerd zijn aan de slag te gaan met Positieve Gezondheid in de dagelijkse praktijk, kunnen in 2021 de individuele training volgen.

Gratis
13 Punten
Online
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Gratis

Beroepen

Verloskundigen
18 Apr 2019
17 Apr 2022
13 Punten
KNOV
Omschrijving

De training Positieve Gezondheid bestaat uit 2 dagen, met na 3 maanden een intervisie van 1 dagdeel. Per training is plaats voor 12 (online) of 16 (op locatie) deelnemers. Accreditatiepunten (13 voor de training en 3 MIO punten voor de intervisie) worden toegekend als aan alle verplichte onderdelen is voldaan.


Van de verloskundigen die gebruik maken van het gratis aanbod, wordt in ieder geval verwacht dat zij actief aan de slag gaan met Positieve Gezondheid in de dagelijkse praktijk en ervaringen en ‘best practices’ delen voor alle leden van de KNOV. Daarnaast zal er dit najaar een aanvraag voor een effectmeting in 2022 gedaan worden en een bijdrage leveren aan dit onderzoek hoort er ook bij. Denk aan een interview of een vragenlijst voor verloskundigen en cliënten.

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

De beroepsorganisatie KNOV is er van en voor alle verloskundigen in Nederland en streeft - net als de verloskundige - naar de beste zorg voor zwangere, haar partner en het (ongeboren) kind. Dat doen we door verloskundigen te ondersteunen, te verbinden en hun belangen te behartigen.
info@knov.nl
0888883999
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL