Deze cursus is verlopen

Scholing Stagewerkbegeleiding Module 4

vioverloskundige in opleidingverloskundestagebegeleidingstagewerkbegeleidingcoachenreflecteren

Module 4: “Opzetten, uitvoeren, reflecteren: een begeleidingstraject op maat” Deze module is een vervolg op de module 2, coachen als basis. Focus van deze module is gericht op het leren van stage-ervaringen van vio’s en het begeleiden van vio’s hierbij. Dilemma’s die begeleiders tegenkomen tijdens het begeleiden van vio’s krijgen in deze module aandacht. Ook het reflecteren op een begeleidingstraject van een vio en daar conclusies uit trekken voor de toekomst hoort bij deze module.

Gratis
4 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis
Opmerking :Deze cursus is gratis. Wanneer u annuleert binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus dient u € 100 annuleringskosten te betalen.

Beroepen

Verloskundigen
4 Punten
KNOV

Sprekers

Susanne Besseling

Docent
Omschrijving

De Samenwerkende Opleidingen Verloskunde (SOV) in Amsterdam/Groningen (AVAG), Maastricht (AVM) en Rotterdam (VAR) bieden u vier modulen aan. U kunt ervoor kiezen de modulen 1-4 aaneengesloten bij één specifieke opleiding te volgen. Of u volgt module 1 bij de opleiding waar u vio's van begeleid en de overige modules bij een andere opleiding. Daarbij kunnen module 1-3 in een willekeurige volgorde doorlopen worden. Bekijk hier de data van de AVAG en de VAR.

Achtergrond cursus

De werkplek van de verloskundige is een prachtige leeromgeving voor aankomend professionals om het beroep te leren. U – als begeleider van het leren in de praktijk – bent daarbij een belangrijk rolmodel. U kunt vio’s ondersteunen en stimuleren om die bekwaamheid te ontwikkelen, die hen tot een adequate verloskundige maakt. De vio’s zijn úw aankomende collega’s.

Doelstellingen

Door het volgen van deze modulen, kunt u uw bekwaamheid als begeleider op de werkplek vergroten. Daarnaast krijgt u concrete handvatten om de vio die bij u stage komt lopen te motiveren en te ondersteunen, zodat zij een stap verder komt in haar leerproces om verloskundige te worden.

Academie Verloskunde Maastricht

Academie Verloskunde Maastricht leidt studenten op tot verloskundigen. Daarnaast biedt het centrum Leven Lang Leren AVM bij- en nascholingen voor professionals.
info@av-m.nl
31433885407
60, Universiteitssingel, Maastricht, 6229ER