Praktijkmanagement 1e lijn - de praktijk

Nascholing voor de Praktijkmanager in de 1e lijn
praktijkmanagerteamspiritpraktijkFinancieel management

Vraag jij je ook wel eens af of je het goed doet en of je wel een goede Praktijkmanager bent? Wat moet je eigenlijk in huis hebben in deze functie? De praktijkmanager in de 1e lijn moet veel kunnen en doet vaak ook veel, maar wat doe je nou precies? Wat is een goede volgorde? Doe je het alleen, of juist samen en wat doe jij dan wel of juist niet?

12th Dec 2022
18:00 - 21:15
190
In Request
Nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 190
Note :Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00.
Discounts
€ 25
Korting geldt alleen voor aangesloten verloskundigen

Date and Location

12 Dec 2022
18:00
21:15
Online Online Robijnstraat, 6
09 Jan 2023
18:00
21:15
Online Online Robijnstraat, 6

Professions

Doktersassistent
Accreditation in request
3 Points
CADD
Triagist
Accreditation in request
3 Points
CADD

Skills

Organisatie en financiering 100 %

Speakers

Saskia Schulte-Bellis

De Praktijkmanager

Adrie Schaap-de Jong

Press4life, Coaching & Training

Program

Description

Vraag jij je ook wel eens af of je het goed doet en of je wel een goede praktijkmanager bent? Wat moet je eigenlijk in huis hebben als praktijkmanager? De praktijkmanager in de Eerste lijn met veel kunnen en doet vaak ook veel, maar wat doe je nou precies? Wat is een goede volgorde? Doe je het alleen, of juist samen en wat doe jij dan wel of juist niet? 

Deze scholingen zijn geschikt voor praktijkmanagers, maar ook voor doktersassistenten of startende praktijkhouders/huisartsen geïnteresseerd in praktijkmanagement.

De avonden zijn los van elkaar te volgen en hebben los van elkaar een absolute waarde voor uw onderneming.


Praktijkmanagement 1e lijn – De praktijk

Maandag 3 oktober 2022

18.00 – 21.15 uur in Alkmaar

 

Met het groeien van een organisatie, groeit ook de behoefte naar kennis om de organisatie te leiden en kwaliteit te kunnen leveren en borgen. Dit omvat vele facetten: van personeelsbeleid, tot financieel beleid, planning en toekomstvisie. Deze eerste cursusavond nemen wij u mee in de nieuwe ontwikkelingen, om een groei in kennis te ontluiken en te ontdekken hoe het management van uw onderneming tot volle bloei kan komen.


Praktijkmanagement 1e lijn – Teamspirit

 

Maandag 14 november 2022

18.00 - 21.15 uur in Alkmaar

 

Wat is nodig voor een succesvolle onderneming, hoe ontwikkel je een gezonde personele bezetting, waarin de medewerkers Ambassadeurs van uw bedrijf zijn. Daar is vertrouwen, positieve ambitie en een gezonde werkomgeving voor nodig. In deze cursus geven wij tools en tips, om met uw team te groeien in verbinding en kwaliteit. Dossiervorming, personeelsgesprekken, werkoverleg kunnen daar een motiverende bijdrage aan leveren.

Praktijkmanagement 1e lijn - Praktijk op Orde

 

Maandag 12 december 2022

18.00 - 21.15 uur in Alkmaar

 

In deze training gaan wij door middel van praktiserende oefeningen laten zien hoe je op een slimme manier je praktijk op orde krijgt. Een frisse praktijk waarin geen overbodige handelingen verricht worden, maar alle processen op een effectieve en functionele wijze plaatsvinden. Orde in je praktijk, geeft orde in je hoofd. Daardoor rust en positieve gezondheid!


Praktijkmanagement 1e lijn - Financieel management


Maandag 9 januari 2022

18.00 – 21.15 uur in Alkmaar


Welke financiële processen zijn er binnen uw onderneming. Wie is verantwoordelijk voor welke processen, of doet u nog alles zelf? In deze cursusavond laten wij zien hoe je overzicht houd op de financiële processen en hoe je mensen kunt aansturen om een aandeel in deze processen te geven. Zelfsturing is hierbij een belangrijk item, alleen mogelijk als je team op orde is en de teamspirit goed. Een gezond bedrijf is ook financieel op orde

Stichting DOKh

secretariaat@dokh.nl
0725279100
6, Robijnstraat, Alkmaar, 1812RB