This course is expired

20e Diabetische voeten congres 2024

Teamwork makes the diabetic foot work
diabetische voetdiabetische voetendiabetesdiabeteszorg

‘Teamwork makes the diabetic foot work’ is een knipoog naar ’teamwork makes the dream work’. Het behandelen van de diabetische voet is teamwork, en alleen samen kunnen we dit op het hoogste niveau doen.

360
0-10 Points
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prices

Regular € 360
Note :Studententicket is 80 euro

Professions

Apothekersassistent
Accreditation in request
KABIZ
Arts Infectieziekten
9 Points
NIV
Chirurg
10 Points
NVvH
Contactlens specialist
Accreditation in request
KABIZ
Doktersassistent
Accreditation in request
KABIZ

Skills

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Description

‘Teamwork makes the diabetic foot work’ is een knipoog naar ’teamwork makes the dream work’. Het behandelen van de diabetische voet is teamwork, en alleen samen kunnen we dit op het hoogste niveau doen. Samen binnen je eigen ziekenhuis en je eigen team, maar ook tijdens dit congres. Binnen dit thema ligt de focus nadrukkelijk op het team. We kunnen leren van elkaar, maar ook van elkaars vakgebied. Om dit goed tot zijn recht te laten komen, gaan we meer dan ooit “hands on”. Maak je eigen schoen, doe een botbiopt en oefen motiverende gesprekstechnieken. Behandel met elkaar de casussen die voorbij komen in meerdere sessies. Maar nog beter, kom met je hele diabetische voetenteam!

Ziekenhuisgroep Twente academie

ZiekenhuisgroepTwente is een middelgroot algemeen ziekenhuis met twee locaties, Almelo en Hengelo. De ZGT Academie maakt deel uit van ZGT. In de ZGT Academie zijn de activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en bij- en nascholing ondergebracht.
accreditatie@zgt.nl
0887083249
1, Zilvermeeuw, Almelo, 7600 SZ