This course is expired

Over mijn grens, en nu?

Omgaan met agressie in de zorg
agressiegrensoverschrijdend gedraggezondheidszorgfrustratie-agressiefrustratie

In deze training leert u op een systematische manier om te gaan met agressie, met een zakkaartje om het stappenplan snel na te kunnen slaan.

39
In Request
Online
Webinar
Webinar

Prices

Regular € 39

Professions

Apothekersassistent
Accreditation in request
KABIZ
Contactlens specialist
Accreditation in request
KABIZ
Doktersassistent
Accreditation in request
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
Accreditation in request
KABIZ
Laborant Klinische NeuroFysiologie
Accreditation in request
KABIZ

Speakers

Elisabeth van der Hoogen

gespreksleider/journalist, Debatdame

Menno Pronker

coach, Pronker persoonlijke coaching en breinmanagement

Ruud Lok

trainingsacteur

Goals

Omgaan met agressie in de zorg

Program

Description

In de gezondheidszorg spelen emoties een grote rol. Patiënten en hun familie kunnen bezorgd zijn, teleurgesteld of angstig. Ook frustratie en boosheid komen voor. Soms uit zich dat in agressief grensoverschrijdend gedrag naar hulpverleners zoals schelden, intimideren, bedreigen of kleineren. Als zorgverlener is het niet altijd makkelijk om daar goed mee om te gaan.


In deze online training leren we u de verschillende vormen van agressie en een systematische manier om hiermee om te gaan. Met behulp van illustratieve nagespeelde grensoverschrijdende situaties wordt u meegenomen in het stappenplan van omgaan met emoties en grensoverschrijdend gedrag. U wordt gewezen op de verschillende momenten waarop u de agressie kunt afwenden en omkeren. U kunt dit stappenplan direct toepassen in de praktijk. Heeft u ook wel eens te maken met agressie, dan is deze training iets voor u!

SCEM

Wij willen professionals helpen de zorg te verbeteren. En daarom ontwikkelen en organiseren we (na)scholingsprogramma’s. Programma’s die je terugvoeren naar de gemeenschappelijk kern waarin we elkaar vinden; namelijk de patiënt. Geïnteresseerd in onze nascholingen, vul het formulier Houd mij op de hoogte in op www.scem.nl
scem@scem.nl
0345576642
6, Brenkmanweg, Culemborg, 4105DH