This course is expired

Op herhaling: reanimatie en AED

reanimerenhartstilstandAEDstoornissendokterassisteten

Iedereen kan een hartstilstand krijgen. Een reanimatie kan levens redden. Begin daarom snel met beademen en hartmassage. Wanneer je reanimeert en daarbij ook de AED gebruikt, heeft het slachtoffer een (nog) grotere kans om te overleven.

165
3 Points
Nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 165

Professions

Apothekersassistent
3 Points
KABIZ
Contactlens specialist
3 Points
KABIZ
Doktersassistent
3 Points
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
3 Points
KABIZ
Laborant Klinische NeuroFysiologie
3 Points
KABIZ
Description

Iedereen kan een hartstilstand krijgen. Een reanimatie kan levens redden. Begin daarom snel met beademen en hartmassage. Wanneer je reanimeert en daarbij ook de AED gebruikt, heeft het slachtoffer een (nog) grotere kans om te overleven. Het AED-apparaat maakt zelf een onderscheid in hartritmestoornissen waarbij een defibrillatorschok moet worden toegediend en ritmes waarbij dit beslist niet mag. U kunt al beginnen met defibrilleren terwijl de ambulance nog onderweg is. Dus twijfel niet, begin meteen. Iedere doktersassistent en baliemedewerker moet kunnen reanimeren en de AED gebruiken. Oefen daarom ieder jaar.


Vergeet niet uw lesboek 'Basale reanimatie inclusief AED' en reanimatiediploma mee te nemen naar de nascholing. Wij verlengen na afloop uw certificaat.

Stichting KOH/Projecten

a.keepers@stichtingkoh.nl
14, P.C. Hooftlaan, Eindhoven, 5611NV