This course is expired

Dag van de Eerstelijn 2024

eerstelijnhuisartsenpraktijkverloskundige

De Dag van de Eerstelijn 2024 zit er al weer op! Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de Dag van de Eerstelijn 2025. Noteer deze alvast in je agenda, 15 januari 2025. We houden jullie op de hoogte via onze site https://dokh.nl/dagvandeeerstelijn2025

255
6 Points
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prices

Regular € 255
Note :Studententarief: € 150,00

Professions

Arts voor verstandelijk gehandicapten
6 Points
ABC1
Cosmetisch Arts
6 Points
NVCG
Diëtist
6 Points
ADAP
Doktersassistent
6 Points
CADD
Ergotherapeut
6 Points
ADAP
Description

Dag van de Eerstelijn 2024: "I give a shit"

Heb jij ze ook? Rituelen? Gewoon eenvoudige rituelen die je leven net wat overzichtelijker maken en die je mist als ze er ineens niet meer zijn. Iedere avond een rondje fietsen door het duin, je dagelijkse koffie bij het opstaan, een vast patroon bij het afsluiten van je huis voordat je naar je werk gaat etc.

 

Wij hebben ze ook! Al jaren lang organiseren we halverwege januari een Dag van de Eerstelijn bij hotel Zuiderduin in Egmond. Dit ritueel hebben we in 2023 losgelaten. Vol goede moed hebben we onze en jullie Dag op 21 juni georganiseerd in het AFAS stadion.


En alhoewel het best een goede dag was door het mooie programma waren we allemaal wat mopperig na afloop en zo ook onze beurshouders. Voor ons doet de locatie en het vaste ritueel van een Dag organiseren in januari er wel toe! Vandaar terug naar onze vertrouwde stek!


En omdat dat er wel toe doet hebben wij een nogal shitterig programma. Dat durfden wij wel aan nu alles eromheen weer vertrouwd is.


Kom jij ook weer naar Egmond? Wij kijken er naar uit!


Namens alle medewerkers van Stichting DOKh en al onze docenten


Programma

Op het workshopschema van de Dag van de Eerstelijn vindt u terug welke workshops voor bepaalde doelgroepen zijn bedoeld. Wanneer er geen icoontje is aangegeven, is deze bedoel voor alle doelgroepen die geïnteresseerd zijn in de workshop. Uiteraard bent u vrij om deel te nemen aan een workshop die niet specifiek voor uw doelgroep is aangewezen

image_145.png

DvdE_2024_programma_b.jpg

Stichting DOKh

secretariaat@dokh.nl
0725279100
6, Robijnstraat, Alkmaar, 1812RB