Professions
Companies
2 Results
Tandprotheticus

Webinar

course image
€ 400 Online 13-11-2021

Infectiepreventie cursus voor de mondzorg

Roozeboom consulting heeft als onafhankelijk bureau een praktische ééndaagse cursus ontwikkeld op basis van de nieuwe richtlijn Infectiepreventie voor mondzorgpraktijken.

Congres

course image
Free Online 18-11-2021

Kennis- en ervaringscongres 18 november 2021

Samenwerken met hart voor de zorg: hét hybride kennis- en ervaringscongres met een groot aantal stevige kwartiermarkers op 18 november 2021.
Course banner
13 Nov
Nov
09:00

Roozeboom consulting

Physical course - single
Online
5-10
Roozeboom consulting heeft als onafhankelijk bureau een praktische ééndaagse cursus ontwikkeld op basis van de nieuwe richtlijn Infectiepreventie voor mondzorgpraktijken (2016).
Course banner Company Logo
€ 400
Company Logo
Course banner
18 Nov
Nov
11:30

Organisatie van Nederlandse Tandprothetici

Physical course - single
Online
Samenwerken met hart voor de zorg
Wij willen 4 jaar kennis en ervaring - rondom het afhandelen van klachten en geschillen in de Zorg - laten leiden tot normatieve professionalisering binnen de Zorg. We gaan de komende periode iedereen (alle betrokken partijen en professionals) met een groot ‘kwaliteitshart voor de zorg’ aanspreken en roepen op tot het duurzaam halen en brengen van kennis en kunde naar en voor elkaar. Met als resultante een brede dialoog over samenwerken met hart voor de zorg! Ons gezamenlijk hoogtepunt is hét hybride kennis- en ervaringscongres met een groot aantal stevige kwartiermarkers op 18 november 2021.
Course banner
Free
map icon