Nascholing Parodontitis

Kort & krachtig
parodontitisparodontieparodontale aandoeningparodontale aandoeningen

De richtlijn Parodontale Screening, Diagnostiek en Behandeling in de Algemene Praktijk is in 2020 op een aantal cruciale punten aangepast om het screeningsproces voor tandheelkundig professionals te vereenvoudigen. Maak kennis met de nieuwste inzichten over de aandoening parodontitis, zodat u uw patiënt na de screening kunt adviseren over de juiste vervolgbehandeling.

39.95
1 Punten
Reguliere nascholing
E-learning

Prijzen

Regulier € 39.95

Beroepen

Tandarts
1 Punten
KRT
Omschrijving

Aan de hand van vier verschillende casussen leert u binnen een uur hoe u in uw eigen praktijk kunt screenen op parodontitis met behulp van de NVvP richtlijn Parodontale Screening. Duur: 60 minuten, 1 KRT-punt. Accreditatie: Q-keurmerk©.

Tandartspraktijk

U bent druk, bepaalt graag uw eigen agenda en de momenten waarop u wilt nascholen. TP Academy biedt u de instrumenten om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Op de tijd en plek die u uitkomt. Kies uit de flexibele en geaccrediteerde nascholingen van TP Academy. Deze nascholingen richten zich op nascholen in de vorm die voor u prettig is. Dit kan via een e-learningmodule of via videotutorials. U kunt kiezen uit verschillende interessante en actuele thema’s.
tandartspraktijk@bsl.nl
0306383638
1, Walmolen, Houten, 3994DL