Deze cursus is verlopen

Implantologie Het Vervolg

implantologie

De themacursus Implantologie Het Vervolg is ontwikkeld voor tandartsen, kaakchirurgen en mondhygiënisten die in de praktijk te maken hebben met, al dan niet door henzelf geplaatste implantaten en/of suprastructuren.

345
5 Punten
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 345
Inclusief : het cursusmateriaal (hand-out), het koffiebuffet tijdens en de borrel na afloop van de cursus, alsmede de lunch in Van der Valk Utrecht.

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
5 Punten
KRM
Tandarts
5 Punten
KRT
Omschrijving

De themacursus Implantologie Het Vervolg is ontwikkeld voor tandartsen, kaakchirurgen en mondhygiënisten die in de praktijk te maken hebben met, al dan niet door henzelf geplaatste implantaten en/of suprastructuren. Centraal binnen de cursus staat met name de zorg voor de patiënt in het vervolgtraject.


Na het plaatsen van prothetische constructies op implantaten volgt een traject van levenslange nazorg. De implantologische behandeling is succesvol verlopen en dat wil iedereen graag zo houden. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de inhoud van periodiek preventief onderzoek met betrekking tot implantaten, mogelijke complicaties en de behandeling ervan. Zowel peri-implantaire complicaties met een chirurgische behandeling als complicaties met een prothetische component komen aan de orde. Tevens zullen de docenten met u een blik in de toekomst werpen: hoe ziet het vervolg van de implantologie er uit?

Nederlandse vereniging voor orale implantologie

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) is een wetenschappelijke vereniging van tandheelkundige zorgverleners die zich bezig houdt met het bevorderen en verbreiden van de kennis der orale implantologie, het dienstbaar maken van deze kennis aan de praktijk, de volksgezondheid en het onderwijs.
secretariaat@nvoi.nl
31229540329
6, Kreek, Benningbroek, 1654JX