Deze cursus is verlopen

Radboud Gebitsslijtage Klinische Module

gebitsslijtagetandslijtageslijtagetanden

Diagnostiek en behandeling van patiënten met gebitsslijtage en esthetische problemen kunnen een uitdaging vormen voor een tandarts. In deze cursus kunt u leren om met directe composietrestauraties dergelijke complexe patiënten te behandelen en tot een mooi en duurzaam eindresultaat te komen.

13500
110 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 13500

Beroepen

Tandarts
110 Punten
KRT
Omschrijving

Diagnostiek en behandeling van patiënten met gebitsslijtage en esthetische problemen kunnen een uitdaging vormen voor een tandarts. In deze cursus kunt u leren om met directe composietrestauraties dergelijke complexe patiënten te behandelen en tot een mooi en duurzaam eindresultaat te komen. Tijdens diverse ‘hands-on trainingen’ leert u de praktische technieken die nodig zijn voor het behandelen van patiënten met problemen op het gebied van ernstige tandslijtage en esthetiek. De praktische sessies worden afgewisseld met theoretische onderbouwing over diagnostiek, diverse restauratieve behandelopties met en zonder beetverhoging, materiaalkeuze, machtigingsaanvragen, de rol van moderne digitale technieken, 3D scanner en CAD-CAM gefabriceerde restauraties. Daarnaast gaat u in de kliniek patiënten met ernstige slijtage behandelen onder begeleiding van ervaren docenten.

PAOT Radboudumc Nijmegen

PAOT van het Radboudumc Nijmegen is het Postacademische Onderwijs instituut Tandheelkunde van het Radboudumc Nijmegen. PAOT verzorgt theoretische, praktische en klinische cursussen voor tandartsen en de medewerkers van het tandheelkundig team (mondzorgkundigen /mondhygienisten en (preventie)assistenten.
info@paot.nl
0243092862
25, Philips van Leydenlaan, 4e verdieping, Nijmegen, 6525EX