Deze cursus is verlopen

Leidinggeven aan een team

leidinggevenleiderschapbegeleiden

Leer hoe je situaties in de praktijk kunt benaderen én ombuigen, zodat je je kunt blijven focussen op jouw doelen. Zo werk je plezierig samen en haal je het beste naar boven in het team wat de praktijk ten goede komt.

145 - 225
3 Punten
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Variabel € 145 - 225

Beroepen

Tandarts
3 Punten
KRT

Sprekers

Charlotte van den Wall Bake

Cursusleider
Charlotte van den Wall Bake is coach/trainer en heeft ook enkele boeken op haar naam staan o.a. 'Communicatie in de tandartspraktijk'. Al tientallen jaren begeleidt zij mens en teams bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij heeft een achtergrond als HR-adviseur en manager. Haar aanpak is gericht op persoonlijk inzicht en vaardigheden in combinatie met samenwerken (ook bij weerstand en veranderingen) en communicatie, denk aan adviesvaardigheden, beïnvloedingsstijlen, effect van gedrag en leiderschap. Charlotte handelt op basis van kennis, ervaring en vanuit haar gevoel.

Doelen

Na deze training:

Ben je in staat om feedback te geven en te ontvangen
Heb je inzicht op de factoren die leiden tot geïnspireerd samenwerken in het team en ben je in staat hier verandering in te brengen.
Kun je omgaan met weerstand
Weet je wat je kunt doen bij roddel en kliekvorming
Kun je overweg met conflicten
Weet je hoe je een gesprek met een medewerker kunt voorbereiden
Kun je een zinvol en constructief gesprek voeren met een medewerker
Kun je aan de slag met antwoorden op concrete vragen uit jouw eigen praktijksituatie
Omschrijving

Heb je ook wel eens het gevoel dat leidinggeven aan een team je niet altijd makkelijk afgaat? Of dat je merkt dat er onderlinge strubbelingen zijn, maar dat je niet weet hoe je dit kunt oplossen? Leer hoe je situaties in de praktijk kunt benaderen én ombuigen, zodat je je kunt blijven focussen op jouw doelen. Zo werk je plezierig samen en haal je het beste naar boven in het team wat de praktijk ten goede komt.


Deze interactieve training heeft zowel een theoretische als een praktische invulling. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen, knelpunten uit de dagelijkse praktijk voor te leggen. Dit kun je doen door voorafgaand aan de training een praktijkcasus in te dienen die tijdens de training geanonimiseerd behandeld wordt. Zo ontdek je tijdens deze avond hoe je, met behoud van eigen authenticiteit, in staat bent om met meer plezier jouw functie en rol efficiënter in kunt zetten waardoor je praktijk nog beter zal functioneren.

KNMT

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze ruim 10.000 leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.
info@knmt.nl
0306076276
750, Orteliuslaan, 2e etage, Utrecht, 3528BB