Deze cursus is verlopen

Specialistische module NVRG (40 uur) Systeemtherapie gericht op ontwikkeling van kind tot jongvolwassene

NVRGsysteemtherapiesysteemtherapeut

In deze specialistische module ligt de focus niet op het aansluiten bij een diagnose, maar bij het aansluiten en invoegen bij de specifieke ontwikkelingsbehoeften en wensen van zowel ouders als kind, dus diagnose a-specifiek.

1250
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1250

Beroepen

Systeemtherapeut
Accreditation in aanvraag
40 Punten
NVRG
Omschrijving

Inhoud


Voor verbondenheid, veiligheid en veerkracht in relaties hebben gezinnen zowel wortels als vleugels nodig. Het meemaken van ontregelende situaties en gebeurtenissen (o.a. faseovergangen, trauma’s), in combinatie met aangeleerde coping stijlen kunnen ervoor zorgen dat gezinnen ongewild vast komen te zitten in ontwikkeling belemmerende patronen.


Systeemtherapeuten kunnen deze patronen bewerken om bewust te worden en te veranderen, door met gezinsleden te werken aan: openheid in de communicatie, inzicht in eigen behoeften en verlangens, emotie regulatievaardigheden en competentie voelen in het omgaan met bij de levensfase passende uitdagingen.


In deze specialistische module ligt de focus niet op het aansluiten bij een diagnose, maar bij het aansluiten en invoegen bij de specifieke ontwikkelingsbehoeften en wensen van zowel ouders als kind, dus diagnose a-specifiek.


 

King Nascholing

Hoge Kwaliteit postacademische nascholing voor een betaalbare prijs. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze filosofie. Ben jij werkzaam als psycholoog of orthopedagoog in de Jeugdzorg, GGZ of in het onderwijs? Dan kun je bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige én betaalbare cursussen. De huidige ontwikkelingen binnen ons vakgebied stellen steeds meer eisen aan (na)scholing. Wij vinden dat een prima ontwikkeling, maar realiseren ons ook dat het behalen van aanvullende registraties tijdrovend en bovendien erg kostbaar is. Wij willen professionals in de jeugdzorg helpen om continu up-to-date te blijven en bieden daarom een breed aanbod aan van betaalbare cursussen en trainingen voor hulpverleners in de GGZ, jeugdzorg en onderwijs.
info@kingnascholing.nl
0202443165
111, Czaar Peterstraat, Amsterdam, 1018PE