ALS Recertificering

reanimatieverpleegkundigespecialiserenteamverbandcoordinerenALSAdvanced life support

De ALS recertificering is voor iedereen die na de ALS provider zijn theoretische kennis en praktische vaardigheden wil opfrissen ter behoud van het ALS-certificaat.

01 okt. 2024
08:30 - 17:00
620
6-7 Points
Nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 620
Includes : lesmateriaal, lunch en certificaat.

Date and Location

01 okt. 2024
08:30
17:00
Rembrandtlaan 1c, 3723BG, Bilthoven
02 dec. 2024
08:30
17:00
Rembrandtlaan 1c, 3723BG, Bilthoven

Professions

Anesthesioloog
6 Points
ABAN
Arts
6 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
6 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
6 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
6 Points
ABAN

Speakers

Marco Kuiters

Docent

Ruben Verlangen

Docent

Martine Schouten

Docent
Description

Deze training richt zich vooral op de intramurale opvang en behandeling van de reanimatiepatiënt. Naast het participeren in een reanimatieteam wordt veel aandacht besteed aan het leiden van een reanimatieteam als teamleider. Er is speciale aandacht voor het toepassen van niet-technische vaardigheden, waaronder leiderschap, samenwerking, werklastverdeling en effectief communiceren.

Inhoud

  • Herhalen van specialistische reanimatie van volwassenen in teamverband aan de hand van een lezing, workshops, skill-station en scenario-onderwijs.
  • Je dient in het bezit te zijn van een NRR/ERC geregistreerd ALS-certificaat dat in het COSY systeem van de NRR opgenomen moet zijn.
  • Het METS Center werkt met een gemengde faculty: ALS-instructeurs die tevens werkzaam zijn als arts of verpleegkundige in pre- of klinische setting. De instructeurs zijn zeer ervaren en didactisch onderlegd. Hierdoor kunnen ze goed aansluiten op het leerniveau van de individuele cursist. Dit in combinatie met een veilig leerklimaat zorgt voor een hoog leerrendement.
  • Voorafgaand aan de training maak je een pré-toets. Gedurende de training is er een continu assessment.
  • Bij het succesvol afronden van de training ontvang je een hernieuwd certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Het certificaat is internationaal erkend door de European Resuscitation Council (ERC).<br /> Sinds begin 2021 hebben de certificaten die worden afgegeven na het succesvol afronden van een ALS of EPALS cursus geen geldigheidsduur meer. Check voor actuele informatie over certificering de website van de NRR.


METS Center

Het METS Center ontwikkelt en faciliteert opleidingen en trainingen om zorgprofessionals in staat te stellen de beste en meest veilige patiëntenzorg te leveren.
d.vanderpuil@metscenter.nl
0307551000
1, Rembrandtlaan, Bilthoven, Bilthoven, 3723BG