Deze cursus is verlopen

Nascholing Interpretatie CPET: CPET & COVID19

interpretatiecpetCOVID19

Deze nascholingsdag is bedoeld voor oud-cursisten van de interpretatie CPET cursus die hun kennis van en vaardigheid in het interpreteren van inspanningstesten verder willen verdiepen of opfrissen of verbeteren.

325
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 325
Inclusief : verzorging en cursusmateriaal

Beroepen

Cardioloog
6 Punten
NVVC
Kinderarts
6 Punten
NVK
Physician Assistant
6 Punten
NVVC, NVK
Sportarts
6 Punten
VSG
Omschrijving

Deze nascholingsdag is bedoeld voor oud-cursisten van de interpretatie CPET cursus die hun kennis van en vaardigheid in het interpreteren van inspanningstesten verder willen verdiepen of opfrissen of verbeteren. Cursisten dienen de cursus Interpretatie CPET van te hebben gevolgd, de Wasserman cursus (of vergelijkbaar), of een meer dan voldoende CPET-kennis te bezitten.


De cursisten kunnen zelf aangeven welke fysiologische onderwerpen de cursist graag behandeld zou willen zien. Tevens kan de cursist CPET uitslagen en casuïstiek uit de praktijk insturen. Deze zullen worden opgenomen in de cursushandleiding van die betreffende dag. Deze dag zal in het teken staan van CPET bij post-COVID-19 patienten. Cursisten kunnen casuistieken op dit gebied insturen. Na afloop ontvangen de cursisten een certificaat van deelname.

The Physiology Academy

The Physiology Academy is gespecialiseerd in op maat gemaakte (incompany) scholingen voor kleine groepen op het gebied van de inspanningsfysiologie. Vanaf 5 personen maken we graag maatwerkafspraken over inhoud, prijs, locatie en data. Omdat we alles in eigen hand hebben, kunnen we dit voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding realiseren. Tevens kunnen we een lezing of workshop over inspanningsfysiologie en inspanningstests verzorgen.
physiology.academy@yahoo.com
0642028567
46, Schouw, Alphen aan den Rijn, 2408 PH