Deze cursus is verlopen

Masterclass Travel Medicine Training: ‘van dier naar reiziger’ (en zo de wereld rond)

reizigersgeneeskundezoonosenvaccinatiesCasuïstiek

Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de actuele ontwikkelingen in de reizigersgeneeskunde en wordt uw kennis betreffende het adviseren van reizigers weer opgefrist. Zoals u van ons gewend bent, worden verschillende werkvormen ingezet.

195
3-4 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 195
Inclusief : Deelnemersmateriaal.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
4 Punten
ABC1
Doktersassistent
4 Punten
CADD
Huisarts
4 Punten
ABC1
Physician Assistant
4 Punten
ABC1
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
3 Punten
V&VN
Omschrijving

Actueler dan ooit zijn de ziekten afkomstig van dieren die op de mens kunnen worden overgedragen, al dan niet via een tussengastheer of vector: zoönosen. Bij alle zoönosen speelt gedrag een rol en zijn adviezen ter preventie van belang. Een aantal behoren tot de ‘’vaccin preventable diseases’’. Welke aspecten beïnvloeden het ontstaan van zoönosen, waar komen de zoönosen voor en hoe migreren deze, bij wie, hoe ziet het er uit en vooral hoe kunnen we besmetting voorkomen? Waar kunnen we relevante informatie vinden? En wat/hoeveel vertellen we de reiziger?

Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de actuele ontwikkelingen in de reizigersgeneeskunde en wordt uw kennis betreffende het adviseren van reizigers weer opgefrist. Zoals u van ons gewend bent, worden verschillende werkvormen ingezet.


Health Education

Health Education stelt zich tot doel om deskundigen in het vakgebied van ziektepreventie, gezondheid en zorg te ondersteunen door het aanbieden van scholing en informatie.
info@healtheducation.nl
0621827571
54, Slingebeekstraat, Almere, 1316SH