Bloed(spoed) huisartsengeneeskunde Roemenië

huisartsenbuitenlandhuisartsengeneeskundeBloedspoed

Met een volledig nieuw programma, die wordt ontwikkeld door de voorbereidingscommissie, organiseren wij samen met Roemeense collega's huisartsen een bijzondere meerdaagse cursus in het Karpaten gebergte.

20 sep. 2024
09:30 - 20:00
1994
20 Points
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1994
Includes : All-inclusive arrangement
Excludes : Vliegticket
Note :Toeslag 1-persoonskamer: € 495,00

Date and Location

20 sep. 2024
09:30
28 sep. 2024
20:00
Dalplein 61, 3762BN, Sinaia

Professions

Arts voor verstandelijk gehandicapten
20 Points
ABC1
Huisarts
20 Points
ABC1
Physician Assistant
20 Points
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
20 Points
ABC1
Description

Met een volledig nieuw programma, die wordt ontwikkeld door de voorbereidingscommissie, organiseren wij samen met Roemeense collega's huisartsen een bijzondere meerdaagse cursus in het Karpaten gebergte. Naast een zeer gevarieerd cursusprogramma rondom het thema "Bloed" kunt u natuurlijk ook van het prachtige berglandschap en de Roemeense cultuur genieten. Roemenië herbergt de grootste populatie bruine beren van Europa, dus er is een grote kans dat we deze te zien krijgen in de uitgestrekte bossen of in de bergen.


We verblijven 2 nachten in de hoofdstad Boekarest. In het Oude Centrum van Boekarest zullen we de nostalgie en de sfeer van "La Belle Epoque" proeven. De reis vervolgt via Transfagarasan route naar Sibiu, Sighisoara (de geboorteplaats van Graaf Dracula), Sinaia "de Parel van de Karpaten" en weer terug naar Boekarest (airport).


In Arefu (Transfagarasan) zijn wij te gast in een mooi hotel aan het prachtige Lacul Vidraru stuwmeer.

De cultuurstad van Roemenië: het middeleeuwse Sibiu heeft een prachtig historisch centrum.


Onze laatste stop is in Sinaia (hotel Foisorul cu Flori) waar het zomerverblijf van de Roemeense koningen, het sprookjesachtig kastelen Peles en Pelisor op ons bezoek kunnen rekenen. Er is buiten de cursus om genoeg gelegenheid om bergwandelingen te maken.


Op zaterdagochtend 28 september is het wetenschappelijk programma afgerond. Zaterdagavond is het herfstfestival 'Sinaia Forever' met overal op straat live muziek, dansen en lekker eten! Als je dit bijzondere festival ook graag mee wil maken dan kun je tot zondag blijven, uiteraard geen verplichting en kun je ook op zaterdag naar huis gaan. Partners zijn uiteraard van harte welkom, er is in de omgeving veel te bezoeken en te ondernemen.


KOSTEN (exclusief reis, dit dient u zelf te regelen)

WDH-lid: € 1795,00

Geen WDH-lid: € 1994,00

Partnerprijs:  € 1495,00

Toeslag 1-persoonskamer: € 495,00


De prijs is gebaseerd op een all-inclusive arrangement in een tweepersoonskamer en exclusief reiskosten naar Roemenië. Indien gewenst kunnen wij u advies geven naar verschillende reismogelijkheden: auto, trein, vliegen.


Wanneer u gebruik maakt van een 1-persoons kamer komt daar een toeslag bij van € 495,00.

Maakt u gebruik van een tweepersoonskamer, dan vernemen wij graag met wie u de kamer deelt. Indien u hier niet aangeeft met wie u de kamer wenst te delen, dan kan het zijn dat delen niet mogelijk is en zijn wij genoodzaakt om toch de prijs van een eenpersoonskamer te berekenen.


Verblijf is in 4 sterren hotels (Novotel City Center Boekarest, hotel Escalade Posada Vidraru, hotel Continental Sibiu, hotel Foisorul cu Flori Sinaia) met uitstekende catering en Spa/Welness faciliteiten.

Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN