This course is expired

Connecting Communities - Het Congres over de Sociale Benadering van Palliatieve Zorg

palliatieve zorgpalliatiefsociaalbenaderingzorg

Op 26 juni organiseren Carend, Agora en PZNL in het kader van het NPPZ II een gezamenlijk congres over de sociale benadering van palliatieve zorg en ondersteuning.

75
5 Points
Congres
Physical course - single

Prices

Regular € 75
Note :inclusief thee, koffie, fris en versnaperingen.

Professions

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
5 Points
Registerpl
Cliëntondersteuner
5 Points
Registerpl
Geestelijk verzorger
5 Points
SKGV
Gezinshuisouder
5 Points
Registerpl
GGZ-agogen
5 Points
Registerpl

Program

Description


Ben jij professional in de zorg of het sociaal domein? Of beleidsmedewerker of bestuurder in de zorg, het sociaal domein, of in een gemeente? Of ben je informeel ondersteuner, ervaringsdeskundige, en geïnteresseerd in de sociale benadering? Wil je je kijk op palliatieve zorg verbreden en uitdiepen in één middag en kennismaken met nieuwe perspectieven op passende zorg en ondersteuning voor mensen in de laatste fase van hun leven? Noteer dan deze datum in je agenda (aan het programma wordt gewerkt maar schrijf je alvast in) Ontmoet inspirerende sprekers, nieuwe initiatieven en voorbeelden uit de praktijk, ontdek wat je daarvan kunt leren en praat mee op woensdagmiddag 26 juni van 13.00-17.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht.


De dagvoorzitter is Pieter Hilhorst.


Sprekers zijn onder andere Marcel Canoy, Karin den Boer, Wies Wagenaar en Judith Rietjens en Sander de Hosson. De muziek wordt verzorgd door King Me Ltd.


Het congres Connecting Communities is een samenwerking van Carend, Agora, PZNL en het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II.


Meer informatie over het programma en de sprekers volgt op zeer korte termijn. Inschrijven is al wel mogelijk.Carend

Carend is een jonge organisatie die volledig bestaat uit zorgverleners en wil dat de palliatieve zorg in de spotlights staat. Ons slogan is 'Ook als je niet meer beter wordt, verdien je de beste zorg'. Carend wil de palliatieve zorg bekender maken.