Deze cursus is verlopen

Zorg rondom verward gedrag

Middagsymposium
verwardverwardheidverward gedraggedrag

Tijdens dit middagsymposium wordt gekeken naar de oorzaken en achtergronden van de stijging en leren we van ervaringen, onderzoeken en initiatieven vanuit diverse invalshoeken.

260
3-4 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 260
Exclusief : btw

Beroepen

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
4 Punten
Registerpl
Cliëntondersteuner
4 Punten
Registerpl
Gezinshuisouder
4 Punten
Registerpl
GGZ-agogen
4 Punten
Registerpl
Jeugdzorgwerker
4 Punten
Registerpl

Programma

Omschrijving

Het aantal meldingen van mensen met verward gedrag is de afgelopen jaren opgelopen tot meer dan 100.000. Vaak gaat het hierbij om een complexe combinatie van een aandoening of beperking en overige, sociale, problematiek. Deze complexiteit vraagt om specifieke hulpverlening. U als professioneel betrokkene kan het soms ontbreken aan de specifieke kennis en ervaring die nodig is bij de zorg voor deze groep waardoor het lastig is deze zorg vorm te geven.


Hoe kunnen we met elkaar goede zorg leveren aan deze mensen? Hoe maak je echt contact met deze groep? Wat hebben zorg, politie en gemeente van elkaar nodig en wat hebben ze elkaar te bieden in de zorg voor verwarde personen? Tijdens dit middagsymposium wordt gekeken naar de oorzaken en achtergronden van de stijging en leren we van ervaringen, onderzoeken en initiatieven vanuit diverse invalshoeken.

Leids Congres Bureau B.V.

info@leidscongresbureau.nl
0715148203
144, Lammenschansweg, D, Leiden, 2321JX