Deze cursus is verlopen

Tellen en vertellen; werken aan persoonsgerichte zorg

LVBgehandicaptenzorggehandicaptenpersoongerichte zorg

Als zorgprofessional wil je de beste zorg en begeleiding leveren. En weet je dat kwaliteit van zorg niet draait om cijfers, maar om mensen te helpen zo goed mogelijk hun leven te leiden, ondanks hun beperkingen. Maar hoe pak je dat nou aan?

99
In aanvraag
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Regulier € 99
Inclusief : korting op het boek van de sprekers 'Tellen en vertellen', zie de website van leids congresbureau voor meer informatie
Opmerking :excl. btw. 5e persoon gratis.

Beroepen

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
Accreditation in aanvraag
Registerpl
Cliëntondersteuner
Accreditation in aanvraag
Registerpl
Gezinshuisouder
Accreditation in aanvraag
Registerpl
GGZ-agogen
Accreditation in aanvraag
Registerpl
Jeugdzorgwerker
Accreditation in aanvraag
Registerpl

Sprekers

Hans Reinders

Emeritus hoogleraar ethiek
Vrije Universiteit in Amsterdam

Lydia Helwig Nazarowa

Organisatiepsycholoog en antropoloog

Programma

Omschrijving

Als zorgprofessional wil je de beste zorg en begeleiding leveren. En weet je dat kwaliteit van zorg niet draait om cijfers, maar om mensen te helpen zo goed mogelijk hun leven te leiden, ondanks hun beperkingen. In een systeem waar indicaties, diagnoses en ondersteuningsplannen de hoofdrol spelen is het belangrijk om oog te houden voor de mens achter de cliënt en voor het verhaal achter de cijfers.

 

Maar hoe pak je dat nou aan?   Hans Reinders en Lydia Helwig Nazarowa zijn pioniers in het zoeken naar andere wegen in het werken aan zorgkwaliteit. In deze webinar maken zij jou inzichtelijk hoe je de zorg kunt vormgeven met de leefwereld van de cliënt als uitgangspunt. De insteek is actueel en praktisch. Je krijgt handvatten om anders te handelen, die je direct in de praktijk kunt toepassen. De webinar is gebaseerd op hun boek ‘Tellen en vertellen’, welke je als deelnemer tegen een aantrekkelijke korting kunt aanschaffen.

Leids Congres Bureau B.V.

info@leidscongresbureau.nl
0715148203
144, Lammenschansweg, D, Leiden, 2321JX