Professions
Companies
count-province
190 Results
Sociaal Juridisch Dienstverlener

Suggesties

course image
€ 198 Online 10-09-2024

Mantelzorgers Ondersteunen

course image
€ 330 CCD Arnhem 23-04-2024

Triple problematiek: LVB, verslaving en een psychische stoornis

Uitgelicht

course image
€ 395 NH Hotel 16-05-2024

Perinataal verlies

Onze selectie

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

course image
€ 190

Online training: Wet zorg en dwang

15 Apr
Apr
09:00

Stichting EFT

Physical course - series
WTC Utrect
30-71
Emotionally Focused Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij waardevolle inzichten vanuit de Emotionally Focused Therapy (EFT) vertaald zijn naar de context van conflicthantering.
€ 1975 - 2650
Company Logo
15 Apr
Apr
10:00

AIT

Physical course - series
AIT
8-22
Deze 2-daagse introductiecursus wordt aangeboden door AIT en biedt een gedegen eerste kennismaking met video-hometraining (VHT) en video-interactiebegeleiding (VIB), waarbij de uitgangspunten en de werkwijze centraal staat.
€ 515
Course banner
16 Apr
Apr
09:00
€ 235

RINO Groep Utrecht

Physical course - single
Utrecht
4-5
In je werk, maar ook privé, kun je mensen ontmoeten die (mogelijk) suïcidale gedachten hebben. De gatekeepertraining leert je hoe je deze gedachten bespreekbaar maakt, hoe je de veiligheid inschat en de ander kan stimuleren om hulp te zoeken. De training wordt verzorgd door de RINO Groep in samenwerking met 113 Zelfmoordpreventie.
Course banner
€ 235
Company Logo
16 Apr
Apr
09:30

De Kontekst Gooise Meren

Physical course - series
Hilversum
3-14
In deze tweedaagse workshop krijgen de deelnemers inzicht in de hechtingsstijlen.
€ 425 - 450
16 Apr
Apr
10:00

Positive Psychology Lab B.V. I ACT Guide

Physical course - series
Online
22-69
Tijdens de ACT basisopleiding leer je alle basisvaardigheden te trainen die je als beginnend ACT-therapeut, coach of trainer nodig hebt. Je leert om een scala aan oefeningen en metaforen op een didactische, gestructureerde en een duidelijke manier over te brengen aan je cliënten. Bovendien zal je zelf aan den lijve gaan ervaren wat ACT voor jou persoonlijk kan betekenen.
€ 995 - 1295
16 Apr
Apr
15:00

Academie voor Verlies

Webinar
Online
Hoe je jouw cliënten met een verlies wél goed helpt zonder je ooit nog machteloos te voelen
Wat veel van ons hebben geleerd, is dat de cliënt de regie moet hebben. Als hulpverlener stel je vragen en geef je handvatten, zodat de cliënt zelf kan ontdekken waar de pijn en de oplossing ligt. Op heel veel vlakken werkt het zo. Maar niet bij verlies. Keer op keer blijkt dat bij een overlijden, scheiding of ernstige ziekte de standaard methodes niet effectief zijn. Wat wel effectief is, is dat jij de cliënt bij de hand neemt en ze door het landschap van rouw leidt. Maar daarvoor moet je wel de route kennen en die route leer je in de training Vakkundig Begeleiden bij Verlies.
€ 2479
Company Logo
16 Apr
Apr
15:00

Academie voor Verlies

Webinar
Online
Hoe je wél de juiste toon en technieken vindt om kinderen en jongeren na een groot verlies verder te helpen
Als psychosociaal hulpverlener heb je geleerd hoe een kind zich ontwikkelt, wat dit betekent voor de manieren van communiceren, welke hulpmiddelen je kan aanreiken en hoe je hen zelf de vaardigheden kunt leren om met problemen om te gaan. Keer op keer blijkt dat, bij een verlies, dit niet genoeg is. Kinderen en jongeren kunnen soms een enorm verdriet voelen, én tonen, maar het volgende moment doorgaan alsof er niets is gebeurd. Zowel ouders als kinderen willen elkaar beschermen, waardoor het verlies kan worden weggestopt en de pijn op vervormde, niet herkenbare, manieren naar buiten komt. Deze overlevingsmechanismes veranderen en vertroebelen de jouw bekende hulpsignalen. Als alles goed lijkt te gaan, gaat het dan ook echt goed? Wanneer geef je de ruimte om hen in hun eigen ritme te laten rouwen, en wanneer laat je ze juist de pijn van het verlies opzoeken? Kinderen en jongeren begeleiden bij verlies is een delicate zaak, en het is niet vreemd dat jij als specialist toch twijfelt of je het wel goed doet.
€ 2678.99
Company Logo
Course banner
17 Apr
Apr
09:00
€ 890

Academie voor Motivatie & Gedragsverandering

Physical course - series
Eindhoven
0-36
Benieuwd hoe u meer resultaten boekt bij het motiveren van uw patiënten? Tijdens deze training leert u hoe u patiënten/cliënten kunt gidsen naar verandering. De onderliggende methodiek van deze training is Motivational Interviewing. Deze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode is relatief eenvoudig aan te leren door de zorgprofessional. Door de intrinsieke motivatie van de patiënt/cliënt te vergroten worden zeer goede resultaten geboekt. Zo blijkt uit onderzoek* onder andere dat de patiënt/cliënttevredenheid toeneemt, patiënten/cliënten meer aan lichaamsbeweging doen en meer patiënten/cliënten vervolgafspraken maken.
Course banner
€ 890
Company Logo
18 Apr
Apr
09:00

De Kontekst Gooise Meren

Physical course - series
Hilversum
0-58.5
Deze specialistische opleiding is bedoeld voor hulpverleners die zich de methodiek Een Taal Erbij echt eigen willen maken.
€ 1585
Course banner
18 Apr