Deze cursus is verlopen

Online congres - Psychische problematiek in de wijk

psychische problemenpsychische problematiekwijkpsychiatrische problematiek

Dit online-congres is bedoeld als bij- en nascholing voor hbo- en academisch opgeleide hulpverleners, managers en beleidsmakers die binnen hun werk met deze psychische- en psychiatrische problematiek te maken hebben.

295
0-10.5 Punten
Online
Congres
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 295
Exclusief : 21% BTW

Beroepen

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
7 Punten
Registerpl
Cliëntondersteuner
7 Punten
Registerpl
Gezinshuisouder
7 Punten
Registerpl
GGZ-agogen
7 Punten
Registerpl
Jeugdzorgwerker
7 Punten
Registerpl, SKJ
Omschrijving

De hulpverlening aan mensen met een psychische en/of psychiatrische problematiek is de laatste decennia aan vele veranderingen onderhevig geweest.

De zorg voor mensen met een psychische kwetsbaarheid heeft zich steeds meer verplaatst van de instelling naar de samenleving. Dat kan ervoor zorgen dat deze mensen meer deel uit (blijven) maken van de maatschappij, maar het leidt ook tot allerlei wrijving en complexiteit in de hulpverlening aan deze mensen.


Hoe is het vanuit cliëntperspectief om te leven met een stigma? Hoe ziet herstel-ondersteunende zorg uit? Wat is een betaalbare methode in de behandeling van mensen met een persoonlijkheidsproblematiek? Wat weten we van de behandeling en begeleiding van mensen die lijden aan chronische depressie of psychose? Hoe concrete gespreksvoering toe te passen rondom KOPP problematiek?


Deze en andere vragen staan centraal tijdens dit online-congres over het werken met psychische- en psychiatrische problematiek in de samenleving. De bijdragen van de sprekers worden exclusief voor deelnemers in de vorm van video colleges online gezet in een beveiligde en gebruikersvriendelijke leeromgeving.


Euregionaal Congresburo

Aanbieder van studiedagen, symposia, congressen, cursussen, workshops en trainingen op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs.
info@congresburo.com
0432057962
2, De Mandel, A, Maastricht, 6227CS