e-Xpert: Acute neurologie

neuroloogacute zorgacute faseneurologieacute neurologie

Deze module bestaat uit 20 deelmodulen waarbij u leert om acute neurologische patiënten zo snel mogelijk met de juiste kennis te behandelen.

249
6-10 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 249

Beroepen

Neuroloog
10 Punten
NVN
Physician Assistant
10 Punten
NVN
6 Punten
NVSHA
SEH-arts KNMG
6 Punten
NVSHA
Omschrijving

Acute neurologie is een van de aandachtsgebieden binnen de neurologie waar artsen al in een vroeg stadium van de opleiding veel mee te maken krijgen. Juist bij deze acute patiënten is snel handelen- en hiermee parate kennis- vereist. ExpertCollege en de Nederlandse Vereniging van Neurologie (NVN) hebben de krachten gebundeld. Maar liefst 20 deelmodulen maken deel uit van dit pakket. Deze e-learningmodule is verplicht gesteld voor alle neurologen in opleiding en geniet veel aandacht bij andere specialismen zoals SEH-artsen, acuut internisten en chirurgen.

ExpertCollege BV

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.
info@expertcollege.com
0205453380
1, Gondel, Amstelveen, 1186 MJ