Deze cursus is verlopen

Basis- en vervolgopleiding Schematherapie (50 uur)

Schematherapiesamenwerkengedrag

In deze schematherapie opleiding leer je hoe je hier samen met je cliënt aan kan werken; op een manier waarbij je cliënt niet alleen anders gaat denken, maar ook wezenlijk anders gaat voelen en ander gedrag gaat toepassen.

1695
50-56 Punten
Online
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1695
Inclusief : koffie/thee en digitale reader
Exclusief : boeken en maaltijden

Beroepen

Cognitief gedragstherapeut
50 Punten
VGCt
Gedragstherapeut
50 Punten
VGCt
Gezondheidszorgpsycholoog
56 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
56 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
56 Punten
FGzPt
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een inspirerende schematherapie basis-en vervolgopleiding waarbij jij leert om je cliënt te helpen om de oorsprong van zijn/haar gedragspatronen te begrijpen en veranderen? Waarbij jij samen met je cliënt onderzoekt wat de invloed is van hun jeugdervaringen op de patronen in hun dagelijks leven, je ze helpt om weer te leren voelen wat hun behoeften zijn en om hier op een gezonde manier voor op te komen? In deze schematherapie opleiding leer je hoe je hier samen met je cliënt aan kan werken; op een manier waarbij je cliënt niet alleen anders gaat denken, maar ook wezenlijk anders gaat voelen en ander gedrag gaat toepassen.

Splinter GGZ is specialist in het behandelen van mensen met PTSS/trauma en mensen waarbij de gevolgen van jeugdervaringen van “vroeger nu nog in de weg zitten”.

De docenten van deze opleiding hebben beiden jarenlang ervaring in het behandelen van mensen met trauma, persoonlijkheidsproblematiek en de veel voorkomende co-morbide klachten zoals angst-en stemmingsstoornissen, dissociatie en verslavingsproblematiek.

Splinter

Wij vinden dat iedereen een gelukkig leven verdient maar weten heel goed dat de werkelijkheid helaas anders is. Daarom doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk verder te helpen. ‘Mensen laten lachen en het geluk weer laten voelen’ is onze drive. We vinden het daarbij belangrijk dat je gemakkelijk bij ons aanklopt, dat we goed bereikbaar zijn, een korte wachtlijst hebben en dat je je welkom en veilig bij ons voelt.
contact@splinter.care
0850657349
72, Scheveningseweg, Den Haag, 2517KX