LVB en verslaving 2

De training is geschikt voor organisaties die werken met doelgroepen die middelen (kunnen gaan) gebruiken. En de basistraining reeds gevolgd hebben.
verslavingverslavingenverslavingsproblemenomgaan met verslavingverslavingsproblematiekverslavingszorgverborgen verslavingen

Alcohol, drugs, gamen, sociale media: op de een of andere manier worden we allen geconfronteerd met middelengebruik en verslavende gewoontes. Ook in ons werk.

749
2 Punten
Nascholing
Incompany

Prijzen

Regulier € 749

Beroepen

Ambulancechauffeur
2 Punten
Register Z
Dermatologie-assistent
2 Punten
Register Z
Endoscopie-assistent
2 Punten
Register Z
Jeugdzorgwerker
2 Punten
SKJ
Orthopedagoog-generalist
2 Punten
SKJ
Omschrijving

Deze opfristraining biedt kennis en handvatten voor professionals die werken met mensen met een verslaving of verslavingsachtergrond, of mensen die minder weerbaar zijn in relatie tot verslavende middelen en/of gewoontes. Hoe stel je je op? Is er genoeg kennis in huis over het onderwerp? Hoe ga, en blijf, je in gesprek? Wat als je je zorgen maakt? Welke vormen van hulpverlening en zijn er?

Deze training richt zich enerzijds op preventie, anderzijds op behandeling en ondersteuning bij mensen die middelen gebruiken, misbruiken of er afhankelijk van zijn. De voornaamste vraag is misschien wel hoe je in gesprek gaat én blijft; welke benadering sluit aan? Denk aan voorlichting over diverse drugs en hun invloed, maar ook aan de verschillende begeleidings- en gespreksmethodieken

ZW Opleidingen

info@zwopleidingen.nl
0229576421
28, Dampten, hoorn, 1624NR