Deze cursus is verlopen

Practicum Ouderenzorg - online

ouderenzorgouderenGHC

Deze module gaat over de opzet en organisatie van ouderenzorg vanuit de GHC.

Gratis
0-2 Punten
Online
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Ambulancechauffeur
2 Punten
Register Z
Dermatologie-assistent
2 Punten
Register Z
Endoscopie-assistent
2 Punten
Register Z
Praktijkondersteuner Huisarts - kind en jeugd (POH-GGZ Kind & Jeugd)
Accreditation in aanvraag
NVvPO
Praktijkondersteuner Huisarts - Somatiek (POH-S)
Accreditation in aanvraag
NVvPO
Omschrijving

De eerstelijns ouderenzorg in onze regio begint vorm te krijgen, evenals de invulling van de rol van de verschillende partijen die bij ouderenzorg betrokken zijn. U heeft inmiddels de digitale presentatie 'start Ouderenzorg' gevolgd. Deze module gaat over de opzet en organisatie van ouderenzorg vanuit de GHC.

Het Practicum Ouderenzorg is voor de POH-O en de wijkverpleegkundige die zich gaan bezighouden met de ouderenzorg. De wijkverpleegkundige wordt door de huisartspraktijk uitgenodigd. De praktijk bepaalt zelf met welke thuiszorgorganisatie en met welke wijkverpleegkundige ze de ouderenzorg willen starten. De wijkverpleegkundige moet zichzelf via de Elann-link aanmelden. Indien de betreffende

wijkverpleegkundige al een keer heeft deelgenomen met een andere huisartsenpraktijk, hoeft hij/zij niet nogmaals te komen.

ELANN

ELANN is de regionale ondersteuningsstructuur (ROS) voor zorgaanbieders in de eerstelijnsgezondheidszorg in de provincie Groningen. De doelstelling van ELANN is het bevorderen van samenhang, kwaliteit en continuïteit van de eerstelijnsgezondheidszorg. ELANN biedt ondersteuning en advies aan huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en psychologen (GGZ). Daarnaast ondersteunt ELANN een aantal specifieke projecten en bieden we facilitaire ondersteuning en nascholing.
info@elann.nl
0503666444
806, Paterswoldseweg, Groningen, 9728BM